27
feb
0

HR nieuws om niet te missen (week 8)

Geplaatst door op in Nieuws

Wekelijks speurt Bright & Company voor jou het internet af op zoek naar interessant, leuk of opmerkelijk HR nieuws uit binnen- en buitenland. Begin de week goed en lees deze interessante artikelen. 

Doorgaan met lezen
Hits: 3787
04
okt
0

Beste werkgever 2016 bekend

Geplaatst door op in Nieuws

ZLM Verzekeringen, Vanderlande, Stichting Sint Jozefoord en Frankelandgroep zijn vandaag uitgeroepen tot de Beste Werkgevers van 2016. Effectory en Intermediair maakten de winnaars bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Doorgaan met lezen
Hits: 2203
27
sept
0

Laatste kans! Learning Agility Seminar

Geplaatst door op in Nieuws

Op donderdag 29 september is het eerste Learning Agility Seminar in Amsterdam. Ben jij HR-directeur of HR-manager binnen een grotere organisatie? Kom dan gratis naar deze bijeenkomst en kom inspiratie en inzicht opdoen!

Doorgaan met lezen
Hits: 2007
05
sept
0

HR nieuws om niet te missen week 36

Geplaatst door op in Nieuws

Wekelijks speurt Bright & Company voor jou het internet af op zoek naar interessant, leuk of opmerkelijk HR nieuws uit binnen- en buitenland. Regelmatig publiceren wij deze verzameling op maandag, als leesvoer om je week goed mee te beginnen. Met deze week: ‘soft skills’ in trek, gelukkige(re) generaties aan het werk, jaloerse collega’s van top performers, hardwerkende vroege vogels, experiment met 30-urige werkweek, einde van de jaarlijkse salarisverhoging.

Doorgaan met lezen
Hits: 2046
29
aug
0

5 tips om je vakantie-energie vast te houden

Geplaatst door op in Nieuws

Voor de meesten van ons is de vakantieperiode weer ten einde. Uitzonderingen voor wie de vakantie een extra bron van stress betekende daargelaten, zijn we niet alleen tot rust gekomen, maar hebben we – als het goed is – ook nieuwe energie getankt. En nu weer met frisse moed aan het werk. Maar hoe voorkom je dat je weer gauw wordt opgeslokt door alledaagse werkbesognes? Hoe voorkom je de onherroepelijke energiedip?

Doorgaan met lezen
Hits: 5139
23
aug
0

Transformatie van de organisatie begint met transformatie van het individu

Geplaatst door op in Nieuws

In een wereld die steeds sneller verandert en die steeds complexer en minder voorspelbaar wordt, zoeken organisaties naar bestaansrecht. Verandering is de enige constante. Mee veranderen is geen keuze, maar pure noodzaak om mee te kunnen in de ratrace naar de organisatie van de toekomst. Maar hoe moet zo’n organisatie er uitzien? En hoe begeleid je de transitie naar een organisatie die future proof is? Waar moet je nú aan werken? En welke rol speelt de Learning & Development professional in de ontwikkeling naar die organisatie van de toekomst?

Doorgaan met lezen
Hits: 3207
22
aug
0

HR nieuws om niet te missen week 34

Geplaatst door op in Nieuws

Wekelijks speurt Bright & Company voor jou het internet af op zoek naar interessant, leuk of opmerkelijk HR nieuws uit binnen- en buitenland. Regelmatig publiceren wij deze verzameling op maandag, als leesvoer om je week goed mee te beginnen. Met deze week: zombies op je bedrijfsuitje, falend diversiteitsbeleid in Silicon Valley, Ricky Gervais over kantoorwerk en meer.

Doorgaan met lezen
Hits: 2231
11
aug
0

Excellente aansturing leiders noodzakelijk om het beste uit medewerkers te halen

Geplaatst door op in Nieuws

Al jaren schommelt de Werkbeleving in Nederland rond de 7. Dit lijkt in eerste instantie een prima cijfer, maar schijn bedriegt: maar liefst 50% van de medewerkers in Nederland geeft aan dat het beter kan én moet.

Doorgaan met lezen
Hits: 3848
08
aug
0

HR nieuws om niet te missen week 32

Geplaatst door op in Nieuws

Wekelijks speurt Bright & Company voor jou het internet af op zoek naar interessant, leuk of opmerkelijk HR nieuws uit binnen- en buitenland. Regelmatig publiceren wij deze verzameling op maandag, als leesvoer om je week goed mee te beginnen. Met deze week: Google’s nieuwe HR-baas, de gevolgen van een ochtendhumeur, Pokémon GO op het werk en ander nieuws.

Doorgaan met lezen
Hits: 2535
26
juli
0

Genomineerden voor Beste Werkgevers 2016 bekend

Geplaatst door op in Nieuws

De genomineerde organisaties voor Beste Werkgevers 2016 zijn bekend. 60 organisaties uit de profit- en non-profitsector maken kans om Beste Werkgever van Nederland te worden. Op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend tijdens het Beste Werkgevers Event.

Doorgaan met lezen
Hits: 3631