08
juli

Vakantieboeken: 5 tips

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3267
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ben jij al klaar voor de vakantie? Koffers ingepakt? Afwezigheidsassistent aan? Ruim nog één plekje in voor in je koffer of op je e-reader voor één van deze boeken; dan kom je uitgerust terug van vakantie, maar ben je ook nog eens geïnspireerd! 

 Waarom cola duurder is dan melk

BasHaring ColaduurderdanmelkBas Haring probeerde antwoorden te vinden op economische vraagstukken die ons dagelijks leven beïnvloeden zoals: Zijn wij rijk dankzij de armoe van anderen? Hij vond de antwoorden en kwam erachter dat die economen nog niet zo gek zijn.

 

 

 

 

Spanning rond de boardroom

spanningronddeboardroomIn Spanning rond de boardroom geven Frank Peters en Eric Heres inzicht hoe je reputaties (van organisaties en personen) kunt bouwen en beschermen. Boegbeelden uit bedrijfsleven, gezondheidszorg en media geven hun visie op reputatiemanagement en vertellen hoe zij belangrijke issues hebben aangepakt. Daarbij delen ze hun best practices en lessons learned.

 

 

 

Ga Hosselen

gahosselen Vergeet die ren-je-rot baan, kies liever voor een ondernemende levensstijl en ga hosselen.

Hosselen heeft de toekomst. Een hosselaar is niet afhankelijk van één inkomstenbron. Hij scharrelt zijn kostje bij elkaar met verschillende activiteiten die samen genoeg opleveren, genoeg voor een leuk leven.

 

 

 

 

Originals

originals adamgrant

Adam Grant, auteur en hoogleraar psychologie aan Wharton is ervan overtuigd dat je kunt leren om origineel te zijn. Hoe? Dat lees je in dit praktische en toegankelijke boek.

 

 

 

 

From Silk to Silicon

In From Silk to Silicon vertelt Jeffrey E. Garten over globalisering aan de hand van interviews met tien mensen die die globalisering mede vorm hebben gegeven zoals Genghis Khan en Margaret Thatcher.silktosilicon 

Waardeer dit blogbericht:
0