28
mei

Ondernemend samenwerken - Missie 67

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2573
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Voor de meeste relaties teken je geen contract. Voor een arbeidsrelatie wel. Werknemer en werkgever zijn blij dat ze elkaar gevonden hebben en maken goede financiële afspraken. Ze zien kansen, mogelijkheden, een gelukkige toekomst samen! Maar voor je het weet, slaat de sleur toe.

Hoe is dat tussen u en uw leidinggevende of tussen u en uw medewerker? Bespreek met elkaar wat goed gaat en wat niet. Leg wensen en verlangens (promotie, andere taken) op tafel. Maak moeilijkheden (reorganisatie, re-integratie) bespreekbaar. Want een relatie houdt alleen stand als beide partijen elkaar begrijpen en waarderen. Weten dat ze het beste met elkaar voor hebben. Als ze vanuit hun eigen kracht keuzes durven maken.

Van een werknemer vraagt dit soms wat anders dan van een werkgever. Daarom is het boek Ondernemend samenwerken van Raymond Gruijs een 'omkeerboek'. Een boek met een deel dat geschreven is vanuit de werkgever en een deel vanuit de werknemer. Twee ingangen naar hetzelfde doel: de goede keuzes maken, ook als dat betekent: het gebaande pad verlaten.

Bestel boek

Klik hier om dit boek te bestellen. 

Waardeer dit blogbericht:
0

​Mijn naam is Raymond Gruijs, mijn missie is om mensen dat te laten doen wat ze het liefste doen in een omgeving die het beste bij ze past. Mijn missie statement is: ik deel wat ik heb met de mensen die ik lief heb. Ik ontwikkel mij door te leren en krijg energie van het helpen van anderen met de kennis die ik heb opgedaan.


Afgelopen 22 jaar ben ik actief geweest als directeur van een arbodienst en een preventie bureau en ben tot de conclusie gekomen dat werkgevers en werknemers elkaar niet altijd goed begrijpen. Het boek Ondernemend samenwerken - Missie67®, dat ik geschreven heb. biedt hier de oplossing voor. Het centrale thema is: werken aan de arbeidsrelatie, in voor- en tegenspoed. 

Reacties