22
sept

Whitepaper Zelfsturing: loslaten is niet hetzelfde als laten vallen

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4115
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Zelfsturende teams zijn populair in de zorg. Ze passen goed bij de transitie waarin de regie van de client en de professie van de zorgverlener centraal staan. Als adviesorganisatie is FWG veelvuldig betrokken bij de realisatie van zelfsturing in de zorg. Gezien de vele vragen die er leven, besloot FWG dieper op de materie in te gaan en de opgedane kennis en ervaring te delen.

Voor de whitepaper werden verschillende organisaties in de langdurige zorg die bezig zijn met zelfsturing geïnterviewd. Die informatie is aangevuld met ervaringen uit de adviespraktijk en beschikbare literatuur.

Wat is de ervaring met zelfsturende, zelforganiserende of zelfstandige teams? Wat zijn opvallende resultaten? Hoe gaan organisaties van start? En welke keuzes maken zij bij vraagstukken als de aansturing, de rol van ondersteunende diensten, de verdeling van teamtaken, (team)beloning en vakontwikkeling? De antwoorden lees je in de vijf hoofdstukken van deze whitepaper.

Download nu 'gratis' de whitepaper en betaal met slechts 1 tweet

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32