hrcommunity4

 

 

 

HRjournaal 

meld je aan voor de HrjournaalElke week versturen we de HRjournaal met het laatste HR nieuws. Welk HR artikel mag je echt niet gemist hebben op HRzone? We besteden aandacht aan de beste, meest gelezen of het meest interessante artikel van de afgelopen week. We selecteren daarnaast de leukste boeken, geven een overzicht van HR vacatures en lichten regelmatig een boeiend filmpje uit. Ben je lezer van de HRjournaal, dan ben je altijd up-to-date!

 

 

 

HRjournaal Learning Agility Special

Zijn jouw medewerkers learning agile?In de aanloop naar Transformation Day 2017 maakten we in samenwerking met HFMtalentindex deze Learning Agility special. Artikelen van het web, op HRzone en interessante video's werden meegenomen in deze special. 
 

 

 

 

Online magazines

 magazineRegelmatig maakt HRcommunity mooie online magazines naar aanleiding van een event of thema of in samenwerking met partners. Interviews, diepgaande artikelen, video's: het staat er allemaal in. Met het online magazine heb je geen papier meer nodig en heb je altijd en overal toegang om lekker te lezen. Ga er maar eens goed voor zitten en verdiep je helemaal in HR!

Lees het magazine

 

 

 

 Ontvang de HRjournaal

 

 

Bereik je doelgroep

De HRzone nieuwsbrief wordt elke week verstuurd. Met de nieuwsbrief bereiken we meer dan 50.000 professionals geinteresseerd in HR & Change. Wil je adverteren in de nieuwsbrief? Neem contact met ons op via 

 

×