hrcommunity4

 

 Ontvang de HRjournaal

 

 

 

HRjournaal 

meld je aan voor de HrjournaalElke week versturen we de HRjournaal met het laatste HR nieuws. Welk HR artikel mag je echt niet gemist hebben op HRzone? We besteden aandacht aan de beste, meest gelezen of het meest interessante artikel van de afgelopen week. We selecteren daarnaast de leukste boeken, geven een overzicht van HR vacatures en lichten regelmatig een boeiend filmpje uit. Ben je lezer van de HRjournaal, dan ben je altijd up-to-date!

 

 

 

HRjournaal Learning Agility Special

Zijn jouw medewerkers learning agile?In de aanloop naar Transformation Day 2017 maakten we in samenwerking met HFMtalentindex deze Learning Agility special. Artikelen van het web, op HRzone en interessante video's werden meegenomen in deze special. 
 

 

 

 

 

Bereik uw doelgroep

De HRzone nieuwsbrief wordt elke week verstuurd. Met de nieuwsbrief bereiken we meer dan 50.000 professionals geinteresseerd in HR & Change. Wilt u adverteren in de nieuwsbrief? Neem contact met ons op via 

Bekijk een voorproefje!

               
Beste ,

Welke HR-woorden kunnen we niet meer horen?
We gebruiken het allemaal dagelijks: vakjargon. Maar het liefst zouden we een aantal woorden uit ons vocabulaire helemaal verbannen. We vroegen aan de leden van onze community welke dat zijn. Welke woorden kan jij echt niet meer horen en welke mis je in ons lijstje?
Lees het artikel
 

NIEUWS

 
Plaats je vacatures op HRjob!

Heb jij een leuke vacature openstaan binnen je organisatie? Plaats hem op HRjob! De eerste vacature of stage plaats je altijd helemaal gratis. Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging, loopbaantips of ander HR nieuws? Neem dan ook vooral een kijkje.
 

 
Ga naar de website
De 5 tips voor leren en floreren

Een HRD-beleid opnieuw vormgeven als er sprake is van een fusie, hoe doe je dat precies? In deze casus geeft Annalies Zwart van Zwartnova je duidelijke handvatten om het beleid zo soepel mogelijk in te voeren. Wat zijn de valkuilen en hoe is het uiteindelijke resultaat tot stand gekomen?

 
Lees het artikel
 

BOEKEN

 

Hans van der Loo & Patrick Davidson: Waar haal je de energie vandaan?


Energieke mensen bereiken meer: meer succes, betere prestaties en zitten over het algemeen gewoon beter in hun vel. Maar hoe zorg je ervoor dat jij ook overloopt van de energie als je het constant druk hebt? Na jarenlang onderzoek hebben de auteurs van dit boek het antwoord gevonden en leggen uit hoe je overal en altijd energieker kunt zijn.
Lees meer
 

AGENDA

 

Talentmanagement | Rvdb  | 6 april

Wat is talentmanagement en waarom is het zo hard nodig? Op deze avond nemen Lianne Sol en Manon van Hoesel je mee in hun eigen ervaringen met talentmanagement. Aan het einde van de avond ben je een paar nieuwe en frisse inzichten rijker.
 
Meld je aan!
 

VACATURES

 
CONTACT
HRcommunity

John M. Keynesplein 12-46
Amsterdam, Nederland

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief
Copyright © 2017 HRcommunity

 

 
 


 
SPONSORS 

HR Tech pagina

Dit voorjaar staat in het teken van technologie! Op HRzone.nl vind je elke week de nieuwste artikelen en trends op het gebied van HR & tech. Gaan robots echt al onze banen overnemen? Wat kun je als HR doen met alle data waartoe we toegang hebben? Hou het laatste nieuws in de gaten op onze speciale themapagina.

×

Ontvang de HRjournaal