27
mei

Onderzoek: leiderschap & risicoprofielen

Geplaatst door op in Wetenschap
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2286
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Neem jij meer of minder risico dan andere managers en directeuren? Levert het nemen van risico een groter inkomen op? Dit zijn vragen die centraal staan in de managementenquête die masterstudent Terence Speyer van de Universiteit van Amsterdam uitvoert.

In het kader van zijn masteropleiding Business Economics onderzoekt hij of er een verband bestaat tussen enerzijds het risicoprofiel van managers en directeuren, en anderzijds het type en de hoogte van het inkomen. De resultaten van het onderzoek zullen worden gepubliceerd op de website van de Universiteit van Amsterdam en op HRzone.

Persoonlijk risicoprofiel

Om een persoonlijk risicoprofiel te ontvangen ten opzichte van andere respondenten, kun je ervoor kiezen om je e-mailadres achter te laten in de enquête. Het invullen van de enquête neemt slechts 5 tot 10 minuten in beslag. Vanzelfsprekend zullen de resultaten vertrouwelijk en anomiem worden verwerkt. 

Enquête 

Klik hier om te beginnen met de enquête

beeld: pexels

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32