19
okt

Uniek event: ‘Leading as a Multiplier’ met leiderschapsgoeroe Liz Wiseman

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2829
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dinsdag 10 november komt één van ’s werelds grootste leiderschapsgoeroes, Liz Wiseman, eenmalig naar Nederland voor een uniek event: ‘Leading as a Multiplier’. Ontdek deze middag hoe jij meer een Multiplier kunt worden en daarmee het potentieel van anderen nog meer kunt benutten. Tevens vindt de uitreiking van de Multiplier of the Year plaats: wie is de beste manager van Nederland?

Liz Wiseman is de grondlegger van de Multipliers leiderschapsaanpak en schrijfster van de Wall Street Journal bestseller ‘Multipliers’. Ze behoort tot de top 10 ‘thinkers in leadership’ wereldwijd en ze begeleidt ’s werelds grootste leiders, bij o.a. Apple, Dubai Bank, Microsoft, Nike, PayPal, Salesforce.com en Twitter.

Multipliers: de oplossing naar nieuw toekomstbestendig leiderschap

Multipliers komt voort uit een 2-jarig wereldwijd onderzoek, waarin de vraag centraal stond: ‘Hoe kan het dat sommige mensen briljant zijn bij de ene leider en minder waarmaken bij de andere leider, terwijl de persoon hetzelfde blijft?’ Het onderzoek laat zien dat de ‘Multiplier’ leiders in staat zijn om meer dan 90% van het talent van mensen en organisaties aan te boren, terwijl dit percentage op 48% ligt bij de zogeheten ‘Diminishers’. Ontdek en ervaar op 10 november wat de cruciale verschillen zijn tussen Multipliers en Diminishers. En hoe jij meer een Multiplier kunt worden.

Voor wie

Dit event is geschikt voor leidinggevenden die willen leren hoe ze de capaciteiten en talenten van hun medewerkers meer kunnen benutten. En ook voor HR(D) professionals die willen ervaren hoe Multipliers kan bijdragen aan de leiderschapsontwikkeling binnen een organisatie.

Locatie en aanmelden

Het inspiratie event vindt plaats in Central Studios in Utrecht. Kosten deelname Є 299,- (excl. btw) per persoon. Dit is inclusief het Nederlands vertaalde Multipliers boek. HRcommunity biedt een exclusieve teamactie aan voor leden: 3 = 2. Koop 2 tickets en neem een extra collega mee.

Banner Multipliers2

Leading as a Multiplier is een initiatief van Gooiconsult en VDS Training Consultants.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32