09
nov

Laat je stem horen! Wie worden de HR-directeur en het HR-talent van 2017?

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1655
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het is je vast niet ontgaan: heel november is het stemmaand bij HRcommunity. Je kunt vanaf nú stemmen op de HR-directeur van 2017 en het HR-talent van 2017. Wie is jouw stem dubbel en dwars waard?

HRtop100 – Welke HR-directeur heeft de beste visie?

Over de afgelopen jaren hebben wij al veel bijzondere en inspirerende HR-directeuren mogen interviewen. Dit jaar spande echter de kroon: maar liefst meer dan vijftig HR-directeuren zijn wij langs gegaan om hen te vragen naar hun visie op actuele onderwerpen. Hoe kijken zij naar het belang van engagement onder medewerkers? Zien zij robotisering echt als een gevaar? En op welk gebied wordt het hoog tijd dat HR écht een keertje gaat innoveren? In de interviews geven de HR-directeuren hier antwoord op. We zijn bij grote en kleine organisaties langs geweest. Bij directeuren die doorgewinterende HR-professionals zijn, maar ook HR-directeuren die de vanuit een hele andere tak van sport komen.

Op 7 december vindt de grote ontknoping plaats, maar voor die tijd is het nog aan onze community om zijn stem te laten horen. Wie moet er vandoor gaan met de publieksprijs?

 

Heb jij al een favoriete visie? Of nog niet helemaal overtuigd? Ga naar HRtop100.nl, lees de interviews en stem op jouw favoriete HR-directeur!

 
 
Ook zijn er tien vakjuryprijs-finalisten die strijden om een prijs. Benieuwd naar de inzendingen die ze deze nominatie heeft opgeleverd? Bekijk hun inzendingen bij de profielen!

 

HR Talent Of the Year – Welk talent verdient jouw stem?

Met inmiddels een recordaantal stemmen op pas de 9e dag, zijn we hard van start gegaan. Niet zo gek, want de HR-talenten zijn bloedfanatiek en willen niets liever dan de prijs in de wacht slepen. De 23 talenten strijden om twee fantastische hoofdprijzen, namelijk een plekje in het Rvdb-developmentprogramma of een opleiding bij de Trainersacademie.

In de aanloop naar de finalerondes hebben de talenten pittige vragen van de jury moeten beantwoorden. Ze moesten daarbij hun visie op het vak, hun vermogen tot verbeelding en waar zij het verschil in willen maken laten zien. Op HRtalentoftheyear.nl lees je al hun antwoorden terug.

 

Springt er een HR-talent voor jou tussenuit? Weet je zeker dat een van deze sterren straks aan de top van HR-land staat? Laat het ons weten en stem op een van de talenten!

 
 
Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRtop100 Leiderschap

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties