08
sept

HRtop100: Wie zijn de HR leiders van Nederland en wat is hun visie?

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2819
  • 0 reactie
  • Afdrukken

We zijn bij HRcommunity druk bezig met het interviewen voor de HRtop100. En dat is waanzinnig leuk en inspirerend. Maar niet alleen wij zijn er enthousiast over, de genomineerden delen dat enthousiasme.

Trots, energie & vertrouwen

Pascal Verheugd won in 2014 de vakjuryprijs; deze prijs gaf hem trots, energie en vertrouwen in de bedrijfsfilosofie en -strategie. ‘Door het winnen van de award durfde ik de stap te zetten om voor het beleid een eigen bedrijf op te zetten en het bood ons een podium om ons verhaal te vertellen’. Dat leverde extra exposure op voor Hutten én 58 spreekbeurten in 2015. ‘Bovendien is het aantal spontane sollicitaties exponentieel toegenomen; van 300 in 2012 tot 16.000 in 2015!’

Lees en doe mee!

Kijk hier voor interviews met onder meer Arne-Christian van der Tang (Senior Vice President Group Human Resources bij TomTom), Chief HR Officer bij ING, Hein Knaapen, Eveline Paternotte (HR Director Grolsch bij SABMiller), Executive Director Human Resources bij MSD, Marij van Onzenoort en vele anderen. Mis je nog iemand? Kijk hier dan voor de voorwaarden aan de deelname en tip ons. Wie weet zie je binnenkort het interview terug op de website van HRtop100. Op HRtop100 vind je ook uitgebreide informatie over de mogelijkheden om samen te werken.

Waardeer dit blogbericht:
0