13
juli

HRtop100 editie 2015 van start!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 15769
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 14 december 2015 is alweer de derde editie van de HRtop100: hét event voor HR-directeuren. P&Oactueel publiceerde een interview met een aantal voortrekkers en onze eigen Remco Mostertman (HRcommunity) over thema's die aan de orde komen en wat de HR-directeuren zoal met elkaar zullen bespreken.

Ellen Schuit, HR-directeur Capgemini en winnaar van de publieksprijs HRtop100 Award 2014, stelt de technologische ontwikkelingen en de gevolgen ervan op employability aan de orde. Derk Jan Cup, HR-directeur DTG, bespreekt graag met collega's hoe HR onderdeel kan worden van besluitvorming. En voor Ad van Beek, Directeur HR bij Movares Nederland BV staat de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers hoog op de agenda.

Benieuwd naar de mening van Remco Mostertman, Christian de Waard, Don Griffioen (commercieel directeur en Change Management Specialist bij Effectory) en Michiel van Asbeck (algemeen directeur RaymakersvdBruggen)? Lees dan hier het volledige artikel.

Je kunt nog een HR-directeur aanmelden voor de HRtop100. Ga naar de website en tip een HR-directeur. Je leest hier ook de interviews met andere HR-directeuren, zoals Elly Ploumen van Achmea, Jasper Brinkman van EY en Robert-Jan van Berckel van Google.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32