02
nov

HRtop100: Breng je stem uit!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3443
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Wie wint de HRtop100 award en mag zich een jaar lang HR directeur van het jaar noemen? Op 14 december zal tijdens een spetterende bijeenkomst de HR directeur van het jaar gekroond worden. De HRtop100 is een podium voor HR directeuren in Nederland; eenmaal per jaar komen zij bijeen op het HRtop100 event, waar een vakjury- en publieksprijs worden uitgereikt. Stemmen kan vanaf nu!

HRtop100 event

Afgelopen periode stond in het teken van het verzamelen van visies van HR directeuren. In de interviews met HR directeuren werd gevraagd naar hun visie op werken, organiseren en actuele HR thema’s. De winnaars van vorig jaar zijn Pascal Verheugd van Hutten (Vakjury prijs) en Ellen Schuit (publieksprijs) van Capgemini. Dit jaar spraken we ook weer met een keur aan mensen van allerlei bedrijfstaken: van retail en goede doelen tot zorg, van heel groot tot iets minder groot, van plat tot hiërarchisch en van een oud familiebedrijf tot jonge internationale corporates.

Breng je stem uit

De stemlijnen zijn geopend! Dit betekent dat je op jouw favoriete HR directeur kunt stemmen. De HR directeur met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Je kunt je stem uitbrengen tot 1 december 2015.

 

STEM HRTOP100 KLEIN

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leiderschap Trends

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32