09
dec

HRtop100 award: de winnaars zijn bekend!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4600
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Gisterenavond rond een uur of 21.00 werd het opeens heel stil in de Kruidfabriek in Muiden waar alle finalisten, sponsoren en andere HR eindverantwoordelijken zich hadden verzameld voor het jaarlijkse HRtop100 event. Eindelijk werd namelijk bekend gemaakt wie er naar huis ging met die felbegeerde HRtop100 award voor beste visie van 2014.

Ellen Schuit van Capgemini werd nummer 1 van de publieksprijs. Uit meer dan 2000 stemmen heeft zij de meeste gehaald.

Juryvoorzitter Ton Wilthagen maakte vervolgens bekend dat Pascal Verheugd van Hutten de vakjury prijs heeft gewonnen.

Maar er waren meer winnaars dan alleen de nummers één. Klik hier voor een volledig overzicht van de genomineerden en winnaars, een storify verslag van de dag en foto's van het event.

De HR Top 100 is een podium waarop HR leiders in Nederland zich laten zien. Wie is wie in de top van HR en wat is hun visie? Het doel is inspiratie en inzichten delen, waar u uw voordeel mee kunt doen. Een maal per jaar komen de HR leiders bij elkaar op het HRtop100 event. Het HR Top 100 event is een samenwerkingsverband tussen HRcommunityRaymakersvdBruggen en P&Oactueel

 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRtop100 Leiderschap

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties