25
apr

Het zelfbewustzijn van HR-adviseurs persoonlijk en als team versterken

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1828
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Bij Bouw en Infra bedrijf TBI werden de HR-afdelingen van 21 aparte bedrijven in 2014 centraal georganiseerd en dat levert natuurlijk niet van de ene op de andere dag een effectieve samenwerking op. RvdB werd gevraagd een incompany programma van een jaar te verzorgen met focus op persoonlijke ontwikkeling. Maaike de Wit van RvdB ging in gesprek met René Verhoeven, HR-directeur van TBI, over de resultaten.

Een groot deel van het programma was gericht op persoonlijk leiderschap, het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Wat het traject TBI heeft opgeleverd? ‘We hadden mensen die keurig hun taak uitvoerden, maar weinig ondernemerschap toonden’, aldus René Verhoeven. ‘Nu hebben we zelfsturende professionals rondlopen. Mensen die proactief verantwoordelijkheid nemen voor wat ze om zich heen zien gebeuren.’

Meer weten over het trainingstraject, de toegevoegde waarde en de voortgang bij TBI? Lees dan het hele interview.

Afbeelding: Pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32