24
feb

Gratis webinar: Management zoals het bedoeld is - Wessel Berkman

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2766
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Wat maakt jouw organisatie zo onderscheidend? Wat zijn de Gouden Stippen? En hoe groot is de organische groei?

Elk bedrijf is ooit gestart vanuit een ambitie en soms zelfs vanuit een droom. Vaak de droom om de beste te worden in de sector. Bij veel organisaties is die ambitie verdwenen uit het DNA.

Managers zijn meer bezig met mooie cijfers (omzet, marge en klanttevredenheid) dan het onderscheidend organisatie-DNA. Terwijl juist het DNA voor de organische groei zorgt. Waarom is DNA belangrijker dan mooie cijfers? En hoe creëer je een onderscheidend DNA? In dit gratis Freelunch webinar zal Wessel bewezen oplossingen bespreken hoe je daadwerkelijk organische groei kunt meten, managers uitdaagt te excelleren in hun rol en zo samen met de medewerkers een herkenbaar, onderscheidend organisatie-DNA bouwt wat toekomstperspectief bied.

Wessel Berkman (@wesselberkman) richtte in 1999 het organisatie verbeterbureau The Brown Paper Company op en is investeerder in o.a. De Fietsfabriek. Daarnaast is hij succesvol schrijver van onder andere 'Sales, 50% meer omzet in 90 dagen' en veelgevraagd motivator en spreker. Zijn meest recente boek is: Management zoals het bedoeld is. Dit seminar zal beginnen op donderdag 27 februari 2014 van 12:15 en duren tot ongeveer 12:45 uur en is kosteloos te volgen vanuit huis of kantoor met je pc, laptop of tablet.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen. Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken.

Waardeer dit blogbericht:
0

Wessel Berkman is de oprichter van The Brown Paper Company dat zich richt op het incasseren van het grote onbenutte potentieel op de werkvloer van organisaties. Daarnaast is Wessel medeoprichter van topnetwerken: zoals in 2003 NINTES, het platform voor talentvolle toekomstige bestuurders en Club Goudhaantje, voor toekomstige CEO's. Deze laatste samen met het magazine Management Team. Wessel investeert ook in diverse ondernemingen (o.a. de welbekende De Fietsfabriek).


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties