08
dec

En de winnaars van de HRtop100 2017 zijn......

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 6143
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 7 december vond in hartje Rotterdam de HRtop100 2017 plaats! Ook zo benieuwd wie er heeft gewonnen? Lees dan snel verder.

De vakjuryprijs-winnaar

Dit jaar waren de selectiecriteria nog strenger dan voorgaande jaren. De vakjury lette op verschillende aspecten, waaronder deze criteria, maar ook het interview zelf speelde een rol en medewerkers zijn aan de tand gevoeld. Bovendien werden de finalisten op de dag zelf stevig ondervraagd door de vakjury. Dat alles resulteerde in een bloedstollende strijd, waarbij met geen mogelijkheid te zeggen was wie de o zo begeerde prijs in handen zou krijgen. Uiteindelijk was de jury het er unaniem over eens:
 
En de winnaars zijn...
 

1e prijs:

yardena
 

2e prijs: 

Maarten
 

3e Prijs:

Marienne
 
Juryvoorzitter Gerard van Vliet gaf aan dit jaar opvallend veel lef en durf te hebben gezien bij alle tien de finalisten: ´Daarmee transformeren zij hun organisaties en brengen zij het vak verder´. Shitrit werd door jurylid Greet Prins als winnares onder meer geprezen om haar enorme drive en het feit dat zij in een hele korte tijd resultaat heeft geboekt binnen de Gemeente Amsterdam: ´Daarmee heeft zij silo´s doorbroken.´ 
 

Publieksprijs

Voor de publieksprijs wisten de HR directeuren indrukwekkende aantallen stemmen te verzamelen. De stemmers lieten prachtige complimenten achter voor de inspirerende visies die zij via de HRtop100 met hun vakgenoten deelden. Het was lang spannend maar er kan er maar één de winnaar zijn. Wie heeft het publiek overtuigd van zijn of haar visie?

1e prijs:

robert dollevoet

2e prijs:

Danielle Justus

3e prijs:

geke

 

 

De avond sloot feestelijk af. Samen met hun teams vierden de HR-directeuren hun succes. Want genomineerd worden is al een mooie prestatie waar ze samen trots op konden zijn. Als we één ding geleerd hebben deze avond, dan is het namelijk wel dat de samenwerking tussen de teams en hun HR-directeuren een van de belangrijkste factoren tot succes is. Samen kom je verder. Een mooie slotgedachte om deze feestelijke avond mee te eindigen.

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: HRtop100

De HRtop100 is een initiatief van Rvdb en HRcommunity. Op de HRtop100 staan de visies van leiders in HR. Aan het einde van het jaar reikt de HRtop100 een vakjuryprijs én een publieksprijs uit aan de beste visie van het jaar. 

Reacties