09
dec

Elbrich Batstra en Antoon Vugts winnen HRtop100 awards 2016

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3817
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Donderdag 8 december organiseerde HRcommunity in samenwerking met P&Oactueel en Rvdb voor de derde keer de uitreiking van de HRtop100 awards. Tijdens een inspirerende middag in B.Amsterdam konden de aanwezigen genieten van een inspirerende keynote van Yuri van Geest over het overkoepelende thema ‘Futureproof your business’; Kvartett presenteerde hun best practice rondom flexibilisering met behoud van zekerheid en de directeuren gingen met elkaar in gesprek tijdens een summit. Dagvoorzitter Roos Wouters praatte alles vakkundig aan elkaar. Er werd zelfs live radio uitgezonden!

Publieksprijs 

Er waren twee prijzen te verdelen, een publieksprijs en een vakjuryprijs. 3257 mensen brachten hun stem uit; een record! De publieksprijs werd toegekend aan Elbrich Batstra HR director van YoungCapital die een ruime meerderheid had van 540 stemmen. Hans van Leeuwen (HR directeur van Asito) werd tweede en HR Director Sapa Profiles Raymond Tuerlings derde.

Vakjuryprijs

Gerard van Vliet mocht bekendmaken wie de opvolger werd van Irene Vernie, HR-director van Rituals . De jury riep unaniem HR manager van Gielissen Antoon Vugts uit tot winnaar van de HRtop100 verkiezing 2016. Hij benadrukte in zijn gesprek met de jury vooral dat hij zo trots was op de mensen in zijn bedrijf. Hij heeft er bovendien voor gekozen om als HR-manager aan de slag te gaan bij een klein familiebedrijf en kan zo echt het verschil maken!

Podcasts 

People Power zond live uit tijdens de middag; luister naar de interviews met onder meer Barbara Lamain, Yuri van Geest, Henri Verlinden, Poleanne Vluggen, Anouk Koudijs, Puck Bossert en Arne-Christian van der Tang. 

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0