18
nov

Complimenten voor HR directeuren tijdens verkiezing HRtop100

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 5002
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Er wordt massaal gestemd op HR directeuren en hun visie en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Het kernteam van HRcommunity heeft de melding die binnenkwam nadat er een stem werd uitgebracht uitgezet. Er viel niet meer te werken. Werp alvast een blik op de complimenten die HR directeuren krijgen tijdens de HRtop100 verkiezing.

Op 8 december 2014 reiken P&Oactueel, HRcommunity en RaymakersvdBruggen de HRtop100 awards uit. HR leiders die anderen inspireren met hun visie worden geƫerd en in het zonnetje gezet. Naast de publieksprijs wordt de vakjury prijs uitgereikt aan de HR leider met de visie van het jaar 2014.

Inmiddels hebben meer dan 1300 mensen gestemd op een HR directeur. Niet alleen de aantallen zijn indrukwekkend, ook de motivaties zijn prachtig en hardverwarmend.

Slechts een kleine greep uit de vele reacties:

Stemmers op Antoon Vughts

'Inspirerend, innovatief, verrassend. Totaal out of the box.'

'Bijzonder toekomstgerichte visie op HR vlak en daarbij een inspirerend persoon.'

Stemmers op Olav Welling 

'Olav ziet arbeidsbeperkten niet als een must en een last, maar als een kans.'

'Inspirerend, met oog voor zowel de business, HR als manager en medeweker. Scherpe denker met analytische blik.'

Stemmers op Alice Diels

'Duizenpoot, Strategisch en people focussed'

'Een perfecte combinatie van betrokkenheid, openheid, benaderbaarheid, professionaliteit, zakelijkheid en gevoel voor humor.'

HRtop100 verkiezing: op wie stem jij?

Welke HR leider er uiteindelijk naar huis gaat met de felbegeerde HRtop100 award weten we pas op 8 december. Maar wie er in de top 10 staan verklappen wij al op 24 november. Hou HRzone goed in gaten. En vergeet vooral niet op tijd jouw stem uit te brengen.

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: HRtop100

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties