26
mrt

Boek Innoveerkracht in managementboeken top 10

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2505
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In september 2013 verscheen het boek Innoveerkracht van Guido van de Wiel en Remco Mostertman, waarin 12 visionairs hun visie geven op nieuw leiderschap en sociale innovatie. Het boek is nu opgenomen in de managementboeken top 10 van het Dekatel Telecom Magazine voor ondernemers en leidinggevenden!

Over Innoveerkracht

Innoveerkracht betekent meer productiviteit, maar ook meer aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden, met oog voor mens én maatschappij.

De kern van ieders gedachtegoed wordt onderbouwd met inspirerende voorbeelden uit de praktijk. We zoeken daarbij naar de veranderende rol van HR. HR wordt steeds meer een perspectief om naar een organisatie te kijken in plaats van een afdeling. 'Innoveerkracht' is geschreven voor iedere (HR-)manager die duurzaam wil organiseren.

Top10

Guido van de Wiel verzorgt de interviews en introduceert de term Innoveerkracht: een combinatie van innovatie en veerkracht. Juist deze combinatie dekt de lading van de gezamenlijke boodschap die de visionairs geven, ieder vanuit hun eigen invalshoek. Innoveerkracht betekent meer productiviteit, maar ook meer aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden, met oog voor mens én maatschappij.

Bestel het boek

Het boek Innoveerkracht is via deze link te bestellen tegen een korting die momenteel geldt.

 

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.