11
nov

Alles draait om vertrouwen: de leiders van de toekomst

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2370
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Sublime FM en AFAS Software nodigen u uit voor de tweede editie van de Fresh Friday, een uniek netwerkconcept vanuit het indrukwekkende AFAS Theater.

Toonaangevende leiders en experts schuiven op 15 november aan voor een gesprek over het leiderschap van de toekomst. Wat is de balans tussen vertrouwen en controle? Wat ís vertrouwen eigenlijk? Hoe ziet een bedrijfsstructuur eruit anno 2030? Zijn vrouwen de ideale leiders van de toekomst?

Presentator Bas Westerweel gaat het gesprek aan met onder meer: Menno Lanting, leiderschapsexpert en schrijver van Slimme Organisatie en Iedereen CEO, Bas van der Veldt, algemeen directeur van AFAS en Claudia Zwart, directeur van Totara en schrijfster van het boek Global Women Leadership. In de pauze en na afloop treedt Sabrina Starke op, gevolgd door een netwerkborrel waar DJ Monte la Rue draait.

De toegang is gratis, kom tijdens de volgende Fresh Friday op vrijdag 15 november om 15:30 uur dus langs.

Meld je aan voor de Fresh Friday op 15 november!

Afbeelding

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties