15
aug

Weggeefactie: De schaduwkant van Leiderschap

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2226
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het boek 'De Schaduwkant van Leiderschap' is een eerlijke verhandeling over leiderschap. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Het nieuwe meesterwerk voor elke coach, manager of hr-professional. Reageer en wie weet win jij 1 van de 5 toegangskaarten voor de boeklaunch van Erik de Haan op 18 september.

Er wordt tegenwoordig ongelooflijk veel gevraagd van het topmanagement. Als de spanning en druk groter worden, lopen leidinggevenden het gevaar 'door te schieten' in dezelfde kwaliteiten waarmee zij de top hebben bereikt. De leidinggevende slaat op hol en wordt een karikatuur van zichzelf.

Wat gebeurt er precies als de leidinggevende gaat handelen vanuit zijn of haar schaduwkant van leiderschap? Wat gebeurt er als de leidinggevende doorslaat? En hoe kan een leidinggevende dit op tijd inzien en voorkomen? Daarover gaat de uitgave 'De Schaduwkant van Leiderschap'. Geschreven door Prof. Dr. Erik de Haan, tevens auteur van het succesvolle 'Coachen met Collega's', en Dr. Anthony Kasozi.

Betrouwbare gids met adviezen voor blijvend succes

De Schaduwkant van Leiderschap biedt de manager en hr-professional concrete adviezen voor blijvend succes. De enige uitgave op dit gebied die volledig gebaseerd is op wetenschappelijke inzichten en ervaringen van topmanagers. Het beschrijft glashelder wat de valkuilen van de hedendaagse manager zijn en vooral: hoe de manager deze kan omzeilen.

Reageer en win een toegangskaart voor de booklaunch

In samenwerking met Van Gorcum uitgeverij mogen we 5 toegangskaarten weggeven voor de booklaunch van Erik de Haan op 18 september in Amsterdam. Na afloop van de booklaunch ontvang je bovendien een exemplaar van De schaduwkant van Leiderschap. Deze actie loopt tot 1 september 2014. Wil je meedoen? Reageer hier en wie weet ben jij er bij op 18 september!

 

Waardeer dit blogbericht:
0

Reacties