23
apr

Recensie - Let op! Leidraad voor wakker leiderschap

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2906
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Concreet, praktisch en niet onnodig complex: Let op! schud je wakker. Niet alleen door de knalrode kleur en aansprekende vormgeving. Inhoudelijk biedt het boek bruikbare handvatten aan een ieder die leiding geeft of deze ambitie heeft. De korte hoofdstukken met sterk ondersteunende figuren geven richting aan ieders uitdagende spel van leiderschap.

Als trainer en beginnend leidinggevende heb ik dit boek met veel plezier gelezen. Het heeft mij herkenning, vernieuwing en een praktische vertaalslag opgeleverd: het helpt mij koers te bepalen vanuit een grondhouding. Mijn verwachting is dat dit boek iedere leidinggevende, in welke context dan ook, effectieve inzichten en handvatten biedt in zijn/haar leiderschapskoers.

Leiderschap is een boeiend en populair thema. De kracht van Let op! zit 'm in de simpliciteit en praktische toepasbaarheid. Dat maakt dit boek onderscheidend ten opzichte van veel complexe literatuur en studies omtrent het thema leiderschap. 'Less is more' wordt met dit boek meer dan waargemaakt.

Een tip voor een ieder die leiding geeft of leiderschap ambieert. Ik beoordeel dit boek met 8,5.

Let op! Leidraad voor Wakker Leiderschap

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leiderschap Management

Merel van Etten is manager van CompanyM. CompanyM is onderdeel van de Enrgy in Business Group. Dit is een groep van bedrijven die werkt aan het stimuleren van het werkvermogen van medewerkers in bedrijven. CompanyM adviseert bedrijven op het gebied van organisatievraagstukken en laat uw bedrijf optimaal presteren door het aanbieden van training en advies op het gebied van inzetbaarheid, leiderschap, HR en sociale zekerheid.


linkedin hover 32