01
apr

Recensie - Let op! Leidraad voor wakker leiderschap

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1931
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Let op! is een handzaam boek dat op een overzichtelijke wijze inzicht geeft in de elementen rondom leidinggeven. De inhoud is herkenbaar en toepasbaar voor alle medewerkers die leiding geven of leiding gaan willen geven. Een aanrader die ik het cijfer 8 zou willen geven.

Leiding geven is een vak, vanuit mijn werkzaamheden als trainer en HR manager merk ik dat iedere dag weer. Vaak worden omgevingsfactoren, al dan niet beïnvloedbaar, genoemd als knelpunten bij het leiding geven. Het boek staat niet alleen stil bij deze factoren, maar benoemt ook de eigen persoonlijke elementen die een rol spelen bij de uitvoering van dit vak.

Niet alleen een theoretisch kader, maar zeer zeker ook praktische handvatten en gedragingen worden in het boek toegelicht. Geschreven vanuit de praktijkervaring, is het boeiend en vormt het een mooie opstap voor een verdere verdieping de wereld van het leidinggeven.

Eindoordeel: 8

 

LetOp

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leiderschap Management

René een ondernemer die verbindingen weet te leggen tussen klantvraagstukken op gebied van training en HR en de partijen die dit professioneel weten uit te voeren.
Als trainer en coach is hij gedreven en weet mensen vanuit hun intrinsieke motivatie in beweging te krijgen. Al vanaf 1988 actief met opdrachtgevers daar waar het gaat om invulling van vraagstukken rondom personeel en personeelsontwikkeling.


linkedin hover 32 twitter hover 32