12
mrt

Let op! - Leidraad voor wakker leiderschap

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2870
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dit boek is geschreven voor iedereen die op wat voor manier dan ook leiding geeft of dat in de toekomst wil gaan doen. Teamleiders, afdelingshoofden, verkoopleiders, hoofdverpleegkundigen, managers, et cetera. Kortom, voor iedereen die mensen aanstuurt.

leidraad voor wakker leiderschap

Leidinggeven is een vak. Het is veel meer dan het bekleden van een positie. Het is ook veel meer dan het geven van opdrachten en controleren of en hoe die zijn uitgevoerd. Als leidinggevende faciliteer je ontwikkelingsprocessen bij medewerkers met als doel vaardigheden en gedrag in te zetten in het belang van de organisatie. 

Om dat effectief te kunnen doen is het van belang dat je over de juiste grondhouding beschikt, inzichten aanscherpt waar het gaat om het beïnvloeden van menselijk gedrag en je communicatieve vaardigheden verwerft en traint, onderhoudt.

In dit boek word je uitgenodigd tot zelfreflectie om voor jezelf de juiste grondhouding te vinden, refereren we aan diverse relevante inzichtsmodellen en krijg je adviezen en tips hoe je vaardigheden verwerft en eigen maakt.

Zonder de juiste inzichten en grondhouding loop je het risico bij het verwerven van vaardigheden dat je jezelf kunstmatig gedrag aanleert. Dit boek wil jou als leidinggevende helpen inzichten, grondhouding en vaardigheden te integreren en je eigen te maken.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over het boek van Ad van den Biggelaar en bestel direct.

 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leiderschap Management

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32