18
aug

Duurzaam leiderschap: recept voor succes?

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2457
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op dit moment is het binnen de meeste organisaties treurig gesteld met de 3p’s van people, planet en profit. Fons Feekes schreef een inspirerende whitepaper over hoe we het tij kunnen keren door duurzaam leiderschap met aandacht voor de samenleving, de economie en de omgeving.

Download nu whitepaper

door Insights Partner Fons Feekes

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw ligt bij veel bedrijven nog steeds het accent op het maximaliseren van aandeelhouderswaarde. Samen met een aantal andere factoren zoals globalisering gaat dit ten koste van mens, milieu en de bedrijfswaarde op de lange termijn.

Gelukkig is het nog niet te laat om een andere weg in te slaan en te kiezen voor een leiderschapsstijl die de drie p’s wél voorop stelt. Dat is duurzaam leiderschap; een aanpak die zowel je organisatie als je klanten bezielt en die zo garant staat voor meer succes op lange termijn.

Uiteindelijk draait het toch om gelukkige en bezielde mensen, die bovendien vele malen productiever zijn. De volgende vijf factoren beïnvloeden het geluk van mensen:

  1. mastery
  2. relation
  3. recognition
  4. purpose
  5. autonomy

Download nu de volledige whitepaper om meer te lezen over duurzaam leiderschap en deze vijf factoren.

Waardeer dit blogbericht:
0

Mensen helpen hun volledige potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten, is wat ons drijft in het werk dat wij doen. Al meer dan tien jaar werkt Insights Benelux met de methodiek en programma’s van Insights Discovery. Met behulp van een eenvoudige en aansprekende kleurentaal geven we inzicht in gedragsvoorkeuren en leggen we de basis voor diverse ontwikkelprogramma’s waarmee managers, medewerkers en teams hun interactie, samenwerking en performance kunnen versterken. Samen met een groeiende community van inmiddels ruim 1300 Insights practitioners werken we met passie aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.


In het programma Insights On Topic werkt de community van Insights practitioners samen rondom een actueel thema op het gebied van Learning & Development. Inspirerende publicaties die voortkomen uit dit programma zijn te vinden op www.insightsontopic.com


linkedin hover 32 facebook hover 32 twitter hover 32