14
juli

Opleidingsbudget nu belastingvrij besteedbaar via XS2talent

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 16402
  • 0 reactie
  • Afdrukken
XS2talent biedt werkgevers vanaf nu de unieke mogelijkheid om persoonlijke opleidingsbudgetten belastingvrij uit te betalen op naam van werknemers. Dit budget is voor de werknemer besteedbaar aan een opleiding naar keuze. Het zoeken en boeken verloopt via een leercatalogus. Deze wordt via Springest gevuld met duizenden opleidingen van honderden aanbieders.

Wat is XS2talent?

XS2talent is een tool die ervoor zorgt dat opleidingsbudgetten vrij van loonbelasting beschikbaar komen en op verantwoorde wijze worden beheerd. De werknemer profiteert van een belastingvoordeel en de werkgever op zijn beurt hoeft vaak minder werkgeverslasten te betalen. 

Leercatalogus

Voor het zoeken en boeken van een opleiding kunnen werknemers gebruik maken van een leercatalogus die gevuld wordt met opleiders via Springest.

Continu leren

Ruben Timmerman, oprichter en CEO van Springest: 'Continu blijven leren is noodzakelijk geworden voor het uitoefenen van de meeste beroepen. Werknemers zijn zich hier steeds meer van bewust. Als je weet welke mogelijkheden jouw werkgever biedt en je eenvoudig zelf een opleiding of training kunt boeken, werkt dit stimulerend. Zo kun je als werkgever talent behouden en makkelijker nieuwe werknemers aantrekken.'

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32