02
dec

Inholland Academy en PBLQ werken samen voor optimaal leerrendement

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2881
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De functie van HRM is de laatste tijd sterk veranderd. Mobiliteit, vergrijzing, organisatieveranderingen, nieuwe wensen en eisen voor de medewerkers, klanttevredenheid; het vergt een doordachte HRM strategie van organisaties in de publieke sector. Daarom hebben Inholland Academy en PBLQ de handen ineen geslagen en organiseren zij samen de komende jaren de post-hbo register opleiding ‘Strategisch HRM voor de publieke sector’.

Inholland Academy biedt deze opleiding al 15 jaar aan en wil met de samenwerking nog beter inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Esther Lute, opleidingsadviseur van Inholland Academy: “De expertise van PBLQ in de publieke sector gecombineerd met haar organisatiecultuur en ambities sluiten naadloos aan bij Inholland Academy. Er is een hele goede klik.”

Met de opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector ontwikkelen HRM-professionals de kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om als volwaardig Strategisch gesprekspartner voor hun organisatie te kunnen acteren en het vermogen te ontwikkelen zaken voor elkaar te krijgen.
De opleiding is geschikt voor afdelingshoofden, HRM-beleidsmedewerkers, personeelsadviseurs met een afgeronde hbo-opleiding personeel- & arbeid of management, economie & recht en twee jaar werkervaring.

De opleiding is opgebouwd uit vijf modules van drie hele dagen. PBLQ verzorgt de modules HR-Analytics en Duurzame Inzetbaarheid en Inholland Academy de modules Strategisch HRM, Verandermanagement en HR-advisering.

“Deze samenwerking met Inholland Academy is voor ons zeer waardevol. In de post-hbo opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector brengen wij de laatste inzichten uit theorie en praktijk samen voor een optimaal leerrendement voor onze deelnemers. Inholland Academy en PBLQ combineren the best of both worlds”, aldus Peter van Enk van PBLQ.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leren Organiseren Trends

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32