25
jan

Inholland Academy en PBLQ bekrachtigen samenwerking

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3058
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Afgelopen donderdag (21 januari) is in Utrecht de post-hbo opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector gestart met een vernieuwd programma. Deze geactualiseerde registeropleiding is het resultaat van de bekrachtigde samenwerking tussen Inholland Academy en PBLQ.

Complexe HRM-vragen binnen publieke sector

Leo Smits, Algemeen directeur PLBQ: 'De publieke sector staat voor complexe HRM-vragen. De instroom is achter gebleven en de vergrijzing toegenomen. Met de opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector leveren Inholland Academy en PBLQ samen een bijdrage aan het beantwoorden van deze vragen'.

Mobiliteit, vergrijzing, organisatieveranderingen, nieuwe wensen en eisen van medewerkers, klanttevredenheid; het vergt een doordachte HRM strategie van organisaties in de publieke sector.

Strategisch gesprekspartner

De vernieuwde post-hbo opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector stelt HRM-professionals in staat zich te ontwikkelen tot strategisch gesprekspartner voor hun organisaties, ook op deze actuele dossiers.

Esther Lute, opleidingsadviseur van Inholland Academy: 'De expertise van PBLQ in de publieke sector gecombineerd met haar organisatiecultuur en ambities sluiten naadloos aan bij Inholland Academy. Er is een hele goede klik.'

Modulaire opbouw

De opleiding is opgebouwd uit vijf modules van drie hele dagen. PBLQ verzorgt de modules HR-Analytics en Duurzame Inzetbaarheid en Inholland Academy de modules Strategisch HRM, Verandermanagement en HR-advisering.

De opleiding is geschikt voor afdelingshoofden, HRM-beleidsmedewerkers, personeelsadviseurs met een afgeronde hbo-opleiding personeel- & arbeid of management, economie & recht en twee jaar werkervaring.

Best of both worlds

'Deze samenwerking met Inholland Academy is voor ons zeer waardevol. In de post-hbo opleiding Strategisch HRM voor de publieke sector brengen wij de laatste inzichten uit theorie en praktijk samen voor een optimaal leerrendement voor onze deelnemers. Inholland Academy en PBLQ combineren the best of both worlds', aldus Peter van Enk van PBLQ.

beeld: pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRD Leren Rol en positie HR

HRzone geeft ruimte aan auteurs die eenmalig een artikel willen plaatsen. Naam en functie van de gastbloggers staan na de introductie.


Interesse? Mail dan naar