10
juli

HRsummerschool: Spirit, Effectory en Lagerweij & Partners bundelen de krachten

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 15977
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Co-creëren staat bij HRcommunity hoog in het vaandel. Met de HRsummerschool 2015 in het vooruitzicht, voeren wij deze gedachtegang nog verder door: onze partners Spirit, Effectory en Lagerweij & Partners verzorgen op 22 juli een gezamenlijke sessie over zelfsturing. En dit is nog maar dag één.

Het programma

De HRsummerschool, hét HR event voor young professionals en net afgestudeerden, heeft een veelzijdig programma. Zo zal Guido Sauren, adjunct directeur van Obvion NV, een inspiratiesessie verzorgen en neemt Paul Bessems, specialist in hybride organiseren, je mee in de toekomst van werk. AFAS informeert je over de mogelijkheden van eHRM; en je leert meer over arbeidsrecht in een sessie van Van Benthem en Keulen. Vrijdag neemt Joost van Gelder je mee in de wereld van internal branding. Kortom: teveel om op te noemen. Kijk hier voor het volledige programma.

Inschrijven en meer informatie

Voor € 395,- ben jij er 22, 23 en 24 juli bij; dit is inclusief eten en verblijf op het prachtige landgoed Zonneheuvel in Doorn. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Emke Daniëls of schrijf je gelijk in.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32