04
juni

HRsummer School - Dé plek voor HR Toptalenten die waarde willen toevoegen

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3916
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ben jij al bezig met je toekomst?

De banen liggen in de huidige arbeidsmarkt niet voor het oprapen. Zicht op snelle verbetering is er niet. Heb jij tijdens je stage(s) of eerste banen ook ervaren dat er best een groot gat is tussen wat je op school of universiteit leert en wat er daadwerkelijk op de arbeidsmarkt gevraagd wordt?

Get your Future StartedDaarom is het nu juist van belang dat jij jezelf laat zien op de arbeidsmarkt. Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Ontwikkel je vakmatig en persoonlijk! De HR Summerschool 2013 biedt ambitieuze HR Toptalenten die willen groeien en presteren deze unieke kans.

Inhoudelijke verdieping en verbreding. Werken aan jouw ontwikkeling!

De HR Summerschool is een initiatief van HRtalent, één van de labels van HRcommunity, dé grootste en meest dynamische community voor iedereen met interesse in HR & Change. In samenwerking met SBI en Reed Business is een uniek programma ontwikkeld.

Jij krijgt de mogelijkheid je vakinhoudelijk te verdiepen en te verbreden, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden. En last but not least bieden we je een prachtig podium om te laten zien wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

HR Summer School woordenNaast leerervaringen die je samen met andere HR Young Professionals opdoet, kan je tijdens de HR Summerschool netwerken met diverse HR Professionals uit verschillende branches. In drie dagen werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar netwerk je ook met de partners, HR directeuren en vooral... met elkaar.

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties