20
aug

HR kennisparade: Kennis Delen is kennis vermenigvuldigen

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4252
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dinsdag 25 augustus organiseert ICM een event voor HR(D) en L&D professionals om van elkaar te leren. Je krijgt de laatste trends mee op het gebied van leren, je vergroot je netwerk en ontwikkelt jezelf. Alles wat je deze dag leert kun je bovenal de volgende dag direct delen en toepassen op je werk.

Op de locatie Fort Voordorp te Groenekan, hop en shop je van training naar best practice workshop en laat je je inspireren door seminars van grote sprekers. Op het kennisplein kun je netwerken en genieten van allerlei activiteiten in een informele sfeer. En vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij de ICM Schoolbus.

Het programma bestaat uit diverse seminars, workshops en trainingen met sprekers als Annette Kimmel (ANWB), Karen Willem (NOS), Erik Smithuis (ICM) en Jos Burgers (auteur en managementspreker). Klik hier voor het volledige programma.

Maak kans op een van de 10 laatste kaarten

HRcommunity geeft een aantal laatste kaarten weg! Het event is gratis en alleen op uitnodiging te bezoeken. ICM geeft ons de mogelijkheid om 10 kaarten binnen de community te vergeven. Heb je interesse? Stuur een mail met een motivatie waarom je dit event wilt bijwonen naar en wij nemen contact met je op.

Beeld: unsplash.com

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRD Leren

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32