02
mrt

Crossing Borders; leren nieuwe stijl

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2912
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Iedere organisatie beschikt over unieke kennis. En iedere organisatie is op zoek naar kennis. Daarom is HRcommunity o.a. in samenwerking met het Ministerie van Defensie Crossing borders gestart. Het idee is even simpel als briljant; organisaties ruilen hun kennis met gesloten beurzen door middel van het aanbieden van trainingen aan elkaar.

Bijvoorbeeld het korps Mariniers biedt een training praktisch leiderschap aan en Facilicom een training office politics. Door het verzorgen van een training creëer je leerplekken voor jouw collega´s. Meer weten over dit initiatief? Neem contact op met Emke Daniels van HRcommunity. Of eerst sfeer proeven en kijken of dit wat zou kunnen zijn voor uw organisatie? Wij bieden een paar gratis plekken aan voor de training praktisch leiderschap en office politics:

Training Office Politics

In de training Office Politics leer je goed onderscheid te maken tussen verschillende vormen van macht en van invloed. Daarnaast nemen we je mee in verschillende machtspelletjes waar je ongetwijfeld ook zelf voorbeelden bij hebt. Veerder leer je te kijken naar krachtenvelden vanuit ratio en vanuit gevoel/intuïtie. Opzet is om je vanuit verschillende invalshoeken te laten kijken en ervaren. Tot slot leer je het spel te ‘zien’ en tips & trucs om het te leren spelen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

facilicom

 

 

 

Training Praktisch Leiderschap

De contactmomenten met onze medewerkers worden steeds schaarser en zelden zien wij leidinggevenden op de zeepkist staan met een inspirerende boodschap. Daarentegen worden verantwoordelijkheden steeds lager in de organisatie neergelegd met als doel het vergroten van eigenaarschap. Het resultaat is dat leiderschap veelal wordt verward met taken over de schutting gooien.

In de training Praktisch leiderschap leert u:

  1. De principes van ‘mission command’ te hanteren. Een manier van leidinggeven die binnen diverse nationale en internationale krijgsmachtdelen wordt toegepast. Als leidinggevende vertaalt u de missie van uw organisatie in concrete doelen met heldere mandaten en een ethische en resultaatgerichte ‘intent’.
  2. Voor uw club te gaan staan en een heldere inspirerende boodschap te communiceren.
  3. Goed volgerschap. Door u bewust te zijn van de principes van goed volgerschap ervaart u wat u uw medewerkers moet bieden en wat u van hun mag verwachten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

korps

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32