11
apr

Laat Performance Management landen in uw organisatie

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2525
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Is de business overtuigd van performance management (PM) en de voordelen ervan? Heeft HR nagedacht over hoe het proces van performance management precies ingericht moet worden? Is het beste systeem uitgezocht op basis van die wensen?

Dan begint een spannend traject: de implementatie van het performance management proces en het ondersteunende systeem. Hoe zorg je ervoor dat het PM-proces wordt uitgevoerd zoals bedoeld en dat het ondersteunende systeem geaccepteerd en gebruikt wordt door de organisatie?

Als goed voorwerk is gedaan kan de functionele configuratie en implementatie van een nieuw performance management proces en systeem eenvoudig zijn (lees hiervoor onze vorige twee whitepapers). Maar de implementatie is meer dan alleen maar het neerzetten en introduceren van deze elementen. Het vraagt een goed begrip van de veranderimpact voor de eindgebruikers en een gedegen aanpak om deze verandering te begeleiden en te verankeren in de organisatie. In deze whitepaper zullen we stilstaan bij onze ervaringen op het gebied van invoering en begeleiding van de verandering in diverse organisaties in binnen- en buitenland

Download de whitepaper

Klik hier om de whitepaper te downloaden.

Waardeer dit blogbericht:
0

Reacties