09
okt

Kwartfinale HR Talent of The Year van start!

Geplaatst door op in HR Talent of the Year
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2028
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het is zover: deze week krijgen de rijzende sterren in HR-land de kans om zichzelf te bewijzen. De kwartfinale van HR Talent of the Year gaat namelijk van start! De juryleden hebben 5 complexe vragen ingestuurd en aan de jonge talenten de taak om deze te beantwoorden.

Deze week verschijnt op HRzone elke dag een vraag die de genomineerden mogen beantwoorden. De vragen zijn bedacht door de juryleden en gaan over onderwerpen waarvan zij vinden dat aanstormende HR-professionals er een visie over moeten hebben.

De vraag van maandag

Britt Beure, HR-manager van AFAS:

Waar zou de ultieme HR-afdeling zich mee bezig houden? En hoe is dit nu in de praktijk?

Ben jij een van de genomineerden?

Scroll dan naar beneden en laat het antwoord op de vraag van vandaag hier achter! Zorg dat je aan het einde van de week álle vragen beantwoord hebt.

Niet genomineerd, maar wel benieuwd naar de antwoorden? Neem dan vooral even een kijkje in de reacties hieronder. Wie weet raak jij wel geïnspireerd door deze nieuwe en frisse ideeën van onze talenten.

Na deze eerste rondes, volgt er een bloedstollende halve finale in november en de uiteindelijke grote ontknoping op 19 januari. Wil je daarbij zijn? Laat je gegevens dan hier achter.

Benieuwd naar de juryleden van HR Talent of The Year 2017? Kijk hier.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leren Talentmanagement

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties