13
okt

HR Talent of the Year: Dag 5

Geplaatst door op in HR Talent of the Year
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2775
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het is alweer tijd voor de laatste vraag van de week. We hebben het ze niet makkelijk gemaakt de afgelopen week. Benieuwd naar de vijfde vraag? Lees snel verder!

Deze week verschijnt op HRzone elke dag een vraag die de genomineerden mogen beantwoorden. De vragen zijn bedacht door de juryleden en gaan over onderwerpen waarvan zij vinden dat aanstormende HR-professionals er een visie over moeten hebben.

De vraag van vrijdag

Dick Eygenraam - Head of HR General Insurance bij NN:

Denk eens 5 jaar vooruit. Noem 2 vraagstukken waarvan je verwacht dat die topprioriteit zijn voor de organisatie waarin je (dan) actief bent. Licht kort toe hoe je vanuit je HR-rol waarde toevoegt in de aanpak van die vraagstukken. 

 

Ben jij een van de genomineerden?

Scroll dan naar beneden en laat het antwoord op de vraag van vandaag hier achter in max. 200 woorden! Zorg dat je aan het einde van de week álle vragen beantwoord hebt.

Niet genomineerd, maar wel benieuwd naar de antwoorden? Neem dan vooral even een kijkje in de reacties hieronder. Wie weet raak jij wel geïnspireerd door deze nieuwe en frisse ideeën van onze talenten.

Na deze eerste rondes, volgt er een bloedstollende halve finale in november en de uiteindelijke grote ontknoping op 19 januari. Wil je daarbij zijn? Laat je gegevens dan hier achter.

Benieuwd naar de juryleden van HR Talent of The Year 2017? Kijk hier.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties