11
okt

HR Talent of the Year: Dag 3

Geplaatst door op in HR Talent of the Year
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2510
  • 0 reactie
  • Afdrukken

We zijn alweer halverwege de kwartfinaleweek, de derde vraag staat online! Welke vraag moeten de genomineerden vandaag beantwoorden? Lees snel verder.

Deze week verschijnt op HRzone elke dag een vraag die de genomineerden mogen beantwoorden. De vragen zijn bedacht door de juryleden en gaan over onderwerpen waarvan zij vinden dat aanstormende HR-professionals er een visie over moeten hebben.

De vraag van woensdag

Emke Daniëls - Communitymanager & Partner HRcommunity:

Welke maatschappelijke thema's hebben de grootste invloed op jouw vak en waarom?

 

Ben jij een van de genomineerden?

Scroll dan naar beneden en laat het antwoord op de vraag van vandaag hier achter in max. 200 woorden! Zorg dat je aan het einde van de week álle vragen beantwoord hebt.

Niet genomineerd, maar wel benieuwd naar de antwoorden? Neem dan vooral even een kijkje in de reacties hieronder. Wie weet raak jij wel geïnspireerd door deze nieuwe en frisse ideeën van onze talenten.

Na deze eerste rondes, volgt er een bloedstollende halve finale in november en de uiteindelijke grote ontknoping op 19 januari. Wil je daarbij zijn? Laat je gegevens dan hier achter.

Benieuwd naar de juryleden van HR Talent of The Year 2017? Kijk hier.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties