03
okt

Verjonginginskuur voor je organisatie

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3213
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dit whitepaper is geschreven voor medewerkers HRM en P&O die willen weten waarom jonge medewerkers een cruciale factor zijn voor de innovativiteit en flexibiliteit van je organisatie. En wat je als organisatie kunt doen om het jeugdige potentieel aan te trekken, te boeien en te laten bloeien. Wij geloven vanuit YoungWorks dat organisaties sterker worden naarmate ze mensen en generaties beter met elkaar verbinden.

We gaan eerst in op het spanningsveld tussen vergrijzende organisaties en een markt die om innovatiekracht en aanpassingsvermogen vraagt. Vervolgens beschrijven we waarom jonge medewerkers de motor van innovatie zijn en dus een cruciale rol spelen voor de evolutie van elke organisatie. Een goede verbinding hebben met jonge generaties is niet altijd even makkelijk. Daarom geven we aan het einde 5 tips om het employee engagement van specifiek jonge medewerkers te verhogen in verschillende situaties (instroom, doorstroom en uitstroom).

Klik op onderstaande button om de volledige whitepaper van YoungWorks te downloaden.

Waardeer dit blogbericht:
0

Bij YoungWorks werk ik als senior adviseur op de YoungWorks Academy. Ik creëer leerevenementen voor professionals die met jongeren werken op basis van alle kennis die we over jongeren in huis hebben. Kortom: ik geef lezingen, trainingen en werksessies voor marketeers, communicatiespecialisten, docenten en ouders. Thema's waar ik veel op werk zijn marketing, HRM en onderwijs. Mijn specialiteiten zijn creatieve sessies, concept-ontwikkeling, positioneringstrajecten en arbeidsmarktcommunicatie.


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties