09
feb

Bekijk webinar Danielle Braun terug

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3062
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op donderdag 23 januari gaf Danielle Braun een webinar waarin zij de geheimen van het bestijgen van de apenrots in organisaties ontraadselde. Heeft u het webinar gemist? Dan kunt u het nu terugkijken.

Klik hier om het webinar terug te kijken.

Meer over het webinar van Danielle Braun

Door het oog van de antropoloog leer je van Danielle Braun de wetten van status en ranking. Ze vertelt je hoe vrouwen besluiten willen nemen op het podium van de vergadertafel, terwijl mannen dat al lang tussen de coulissen en in de wandelgangen hebben gedaan. En ze vertelt je wanneer je je rol van ""slim, hardwerkend meisje" moet ombuigen naar die van "wijze matriarchale leider".

Danielle Braun is corporate antropoloog en expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Haar motto: "een mens is niet los verkrijgbaar". We functioneren binnen de cultuur en dynamiek van de groep of organisatie. Wil je beter leiden, veranderen, functioneren, dan zal je de grammatica van de organisatiecultuur tot in haar genen moeten doorgronden. Danielle laat je door het oog van de antropoloog zien hoe je dat doet.

Lees hier ook het artikel 'Apenrots beklimmen voor vrouwen met ambitie' van Danielle Braun.

Waardeer dit blogbericht:
0

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties