14
okt

AFAS Coach Congres 2013 - Nog 50 gratis kaarten beschikbaar!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3351
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 17 oktober 2013 vindt het 3e topsportcoaches seminar plaats in het theater van AFAS Software in Leusden. Tijdens het congres komen verschillende topcoaches aan het woord die u meenemen in thema's als: De (on)macht van Social Media, Teambuilding, Presteren, ICT in de Sport en Omgang met de Media. De centrale vraag: "De moderne coach, een duizendpoot?"

Van 15:00 tot 18:00 zorgen dagvoorzitter Tom van 't Hek en topsportcoaches Gertjan Verbeek, Marianne Timmer en Peter Blangé voor een sprankelend en inspirerend programma vol praktische tips, 'sterke' verhalen en schitterende anekdotes! Uiteraard is er volop gelegenheid om uw brandende vraag te stellen aan één van de topcoaches!

Deelname aan het congres is kosteloos maar het aantal plekken is beperkt. Mis dit unieke evenement niet en schrijf u hier direct in!

Wat kunt u verwachten?

Het seminar bestaat grotendeel uit een interactieve paneldiscussie waarin topcoaches Gertjan Verbeek, Marianne Timmer en Peter Blangé hun opwachting zullen maken. Aan de hand van stellingen en vragen uit de zaal voelt de dagvoorzitter de topcoaches stevig aan de tand. Na de paneldiscussie is er vanaf 18.00 uur, de mogelijkheid tot het nuttigen van heerlijke tapashapjes tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Programma:

15.15 – 16.00: Inloop deelnemers

16.00 – 16.05: Opening dagvoorzitter Tom van 't Hek

16.05 - 16.25: Welkomstwoord door Bas van der Veldt, CEO AFAS Software

16.25 - 18.00: Interactieve paneldiscussie met topcoaches o.l.v. dagvoorzitter

18:30 - 19:30: Netwerkborrel en tapas

Aanmelden

Schrijf u hier direct gratis in!

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties