03
sept

Aanbieding: meld je nu aan en ontvang het boek K-Therapie met korting en maak kans op gratis workshop!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2421
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Wilma de Haas geeft in december haar boek K-Therapie uit via onze uitgeverij HRxpress. Als bezoeker van HRzone kunt u het boek nu al met korting bestellen. De aanbieding geldt tot en met 30 november 2014.

K-therapie

Wat doe je als je het niet meer zitten? Jij je K(lote) voelt? Dan ga je in K-Therapie. Tenminste, zo kijkt gedragskundige en trainer Wilma de Haas er tegenaan. Dwars, kritisch en uitdagend kijkt ze naar zichzelf,  haar medemens en vakgenoten. Eén ding hebben die gemeen. Ze doen niets anders dan vallen en worstelen met opstaan. Gelukkig kan dit boek daar een handje bij helpen.

K-Therapie is een boek voor iedereen die beroepshalve met mensen werkt of in zichzelf en zijn medemens is geïnteresseerd. K-Therapie helpt je met vallen en van opstaan jouw beroep te maken.

K-Therapie is geschikt voor gebruik in de praktijk van een coach, trainer, re-integratiemedewerker HRM medewerker, leidinggevende of psycholoog. Het past daarnaast goed in de wachtkamer van een hulpverlener zoals een arts of maatschappelijk werker. Tot slot is het boek als opkikkertje voor na 16.00 uur leuk voor jezelf of als cadeau voor ander.

Aanbieding: bestel het boek met korting en maak kans op gratis workshop K-Therapie

Ben je geïnteresseerd in het boek? Maak dan gebruik van deze unieke kans om het boek te bestellen voor de lancering in december.

  • 10% korting op het boek; van € 21,95 voor € 19,75
  • Gesigneerd exemplaar
  • Kans op gratis workshop K-Therapie

Meld je aan voor deze aanbieding door een e-mail te sturen naar Wilma de Haas.

Aanmelden voor deze aanbieding kan tot en met 30 november 2014. 

 

Waardeer dit blogbericht:

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties