12
nov

Voorwoord K-therapie

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3499
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Een normaal boek wordt geschreven, dit boek niet. Nieuwsgierig geworden hoe dat zit? Lees dan nu het voorwoord uit het boek K-Therapie van Wilma de Haas.

Voorwoord

Dit is een raar boek.

Dit boek is namelijk niet geschreven. Het is ontstaan. Bij gebrek aan

opdrachten. Dus ging ik maar schrijven. Ik moest toch wát.

Na vier jaar schrijven ontstond er een boek. Dat ging vanzelf.

De columns stapelden zich gewoonweg op.

Het enige wat me nog te doen stond, was te achterhalen waar ik over

had geschreven. Want dat had ik niet bedacht. Dat was gebeurd.

Zo gebeurde het dat dit boek verder werd bedacht en zijn vorm kreeg.

Het thema van dit boek zich vanzelf aandiende. Ervoor koos uit het

boek te kruipen en zich te presenteren aan de lezer.

K-Therapie, over vallen en weer opstaan*

Koekange, november 2014

*Te gebruiken als opkikkertje na 16.00 uur

K-Therapie: over het boek

Wat doe je als je het niet meer zitten? Jij je K(lote) voelt? Dan ga je in K-Therapie. Tenminste, zo kijkt gedragskundige en trainer Wilma de Haas er tegenaan. Dwars, kritisch en uitdagend kijkt ze naar zichzelf,  haar medemens en vakgenoten. Eén ding hebben die gemeen. Ze doen niets anders dan vallen en worstelen met opstaan. Gelukkig kan dit boek daar een handje bij helpen.

K-Therapie is een boek voor iedereen die beroepshalve met mensen werkt of in zichzelf en zijn medemens is geïnteresseerd. K-Therapie helpt je met vallen en van opstaan jouw beroep te maken.

K-Therapie is geschikt voor gebruik in de praktijk van een coach, trainer, re-integratiemedewerker HRM medewerker, leidinggevende of psycholoog. Het past daarnaast goed in de wachtkamer van een hulpverlener zoals een arts of maatschappelijk werker. Tot slot is het boek als opkikkertje voor na 16.00 uur leuk voor jezelf of als cadeau voor ander.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het boek? Bestel het dan nu via deze link

Waardeer dit blogbericht:

Wilma de Haas (1960) is oprichter en eigenaar van Haas & Konijn ®, een niet-alledaags en merk-waardig bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na afronding van de Artez Academie voor Theater heeft zij de omslag gemaakt naar het bedrijfsleven en ruim twintig jaar gewerkt op het gebied van mens & arbeid. Sinds 2005 is zij werkzaam vanuit haar eigen praktijk. Haar columns zijn de afgelopen jaren gepubliceerd in diverse vakbladen w.o. BG Magazine, Tijdschrift voor Coaching en PSC Magazine. Naast gedragskundige en trainer is zij ondernemer, partner van een leidinggevende en moeder van een zoon.

Reacties