11
juni

Service Hero

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3873
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dit boek begint als een spiegel van papier. Het laat je reflecteren op wie jij bent in een serviceorganisatie. Vanuit www.serviceheroes.com geloven we dat ieder van ons een service hero is. Het is alleen niet altijd even eenvoudig deze (terug) te vinden. Gek genoeg liggen onze service hero-kwaliteiten meestal veel dichter bij onszelf dan we denken.

Auteurs: Guido van de Wiel, Jasper van Impelen, Reinoud Voorbraak en Kim Dijksma

Door dicht bij jezelf te blijven en je te richten op je passie en je oorspronkelijke talent wordt het werken in een serviceorganisatie leuker en gaat het je gelijk een stuk beter af!

Dit boek helpt je om jezelf als service hero te ontdekken. Vanaf moment één dat je met dit boek aan de slag gaat, kun je je service hero-kracht inzetten om anderen te helpen, zoals een superheld dat nu eenmaal doet.

Het boek bestaat uit verhalen, voorbeelden en oefeningen. Daarnaast lopen we de 10 principes van service langs, zodat je je herinnert waar een service hero voor staat.

Gedurende het lezen verandert dit boek voor veel lezers in een glazen bol. Het toont de lezer wie hij daadwerkelijk is, wie hij zou kunnen zijn in een serviceorganisatie en waar hij allemaal wel niet toe in staat is!

Bestel boek

Klik hier om dit boek te bestellen. 

HRxpress

 

 

Waardeer dit blogbericht:

Guido van de Wiel is organisatiepsycholoog en directeur/eigenaar van organisatieadviesbureau Wheel Productions. Hij houdt zich onder meer bezig met storytelling in organisaties. Altijd al een boek willen schrijven? Voor professionals die niet de tijd of de capaciteit hebben, schrijft Guido van de Wiel als ghostwriter 'managementboeken op maat'.

Guido is coach bij de business schools Rotterdam School of Management en Tias. Daarnaast is hij verbonden aan Verdraaide Organisaties en de Veranderbrigade. Eind 2015 is hij uitgeroepen tot 'Trendwatcher of the Year 15-16'.

Guido heeft voor HRcommunity verschillende interviews afgenomen met visionairs op het gebied van nieuw leiderschap en sociale innovatie. Deze interviews zijn gebundeld in het boek Innoveerkracht. 


  

Reacties