05
aug

Recensie: Omgaan met gevoelsmensen - deel 2

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2553
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Eerder sprak de redactie van HRzone met Sjaak Overbeeke over zijn boek Omgaan met gevoelsmensen. Vandaag een enthousiaste recensie van Diane Mulders.

Lees hier het interview met Sjaak Overbeeke of de recensie van John Slingerland

Inzichten door theorie

Het theoriegedeelte van het boek 'Omgaan met gevoelsmensen' levert veel inzicht op hoe om te gaan met gevoelsmensen. Gaandeweg het theoriegedeelte herkende ik in mijn team van managers en in de groep van cliënten wie de gevoelsmensen zijn en wie de rationele denkers en doeners. Ik heb het boek al meer dan eens gepromoot onder mijn collega’s.

Praktische gids voor denkers & doeners

Het praktijkgedeelte van het boek leest lekker snel en biedt handvaten voor het toepassen in de dagelijkse praktijk. Je kunt na het lezen van het praktijkgedeelte aan de slag met de oefeningen en er gebruik van maken in je team, cliëntgroep en/of omgeving. Als je wilt weten hoe je moet omgaan met gevoelsmensen, lees dan het boek omgaan met gevoelsmensen praktische gids voor denkers en doeners!

Mijn eindoordeel is een 8 voor het boek. Een aanrader voor elke werksituatie en privésituatie die het herkennen en erkennen van gevoelsmensen verbetert (werk-) relaties.

Zelf een recensie schrijven?

Dat kan! Stuur een mail naar de redactie en houd HRzone goed in de gaten; hier vind je geregeld leuke boekenacties. Zo kun je nu een recensie schrijven over Het zijn maar cijfers van Maarten Schellekens. 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Cultuur Teamontwikkeling

Diane Mulders is Manager VraagGestuurdeEenheid Zoetermeer bij LIMOR ondersteuning en rehabilitatie.