03
dec

K-Therapie

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 5407
  • 0 reactie
  • Afdrukken

K-Therapie is een origineel boek waarin menselijk gedrag zichtbaar, begrijpbaar en bespreekbaar wordt gemaakt. Het is geschikt voor iedereen die beroepshalve met mensen werkt of in zichzelf en zijn medemens is geïnteresseerd. Wilma de Haas verkocht reeds 150 exemplaren van K-Therapie binnen twee weken! Lees hier de beschrijving van het boek. 

K-Therapie

Wat doe je als je het niet meer ziet zitten? Jij je K(lote) voelt?

Dan ga je in K-Therapie. Tenminste, zo kijkt gedragskundige en trainer Wilma de Haas ertegenaan. Dwars, kritisch en uitdagend kijkt ze naar zichzelf, haar medemens en vakgenoten. Eén ding hebben die gemeen: ze doen niets anders dan vallen en worstelen met opstaan. Gelukkig kan dit boek daar een handje bij helpen.

K-Therapie is een boek voor iedereen die beroepshalve met mensen werkt of in zichzelf en zijn medemens is geïnteresseerd. K-Therapie helpt je met vallen en van opstaan jouw beroep te maken.

K-Therapie is een origineel boek waarin menselijk gedrag zichtbaar, begrijpbaar en bespreekbaar wordt gemaakt. De lezer zal zich met een glimlach op het gezicht in de meeste verhalen herkennen. Het is vlot geschreven in een geheel eigen stijl.

K-Therapie is geschikt voor gebruik in de praktijk van een coach, trainer, re-integratiemedewerker HRM medewerker, leidinggevende of psycholoog. Het past daarnaast goed in de wachtkamer van een hulpverlener zoals een arts of maatschappelijk werker. Tot slot is het boek als opkikkertje voor na 16.00 uur leuk voor jezelf of als cadeau voor ander.

K-Therapie

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Diversiteit Vitaliteit

Wilma de Haas (1960) is oprichter en eigenaar van Haas & Konijn ®, een niet-alledaags en merk-waardig bureau voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na afronding van de Artez Academie voor Theater heeft zij de omslag gemaakt naar het bedrijfsleven en ruim twintig jaar gewerkt op het gebied van mens & arbeid. Sinds 2005 is zij werkzaam vanuit haar eigen praktijk. Haar columns zijn de afgelopen jaren gepubliceerd in diverse vakbladen w.o. BG Magazine, Tijdschrift voor Coaching en PSC Magazine. Naast gedragskundige en trainer is zij ondernemer, partner van een leidinggevende en moeder van een zoon.

Reacties