Auteurs

Madelon de Vries

Mijn naam is Madelon de Vries en ik ben sinds mijn afstuderen in 2014 werkzaam in HR. Mijn interesse in culturen heeft mij in dit vak gebracht en het ontdekken dat HR zoveel impact kan hebben op iemands (werkende) leven, heeft mij hier gehouden. Als interim professional bij Rvdb krijg ik de kans om veel verschillende bedrijven mee te maken. Ook hou ik me graag bezig met vraagstukken op het gebied van diversiteit, change management en bedrijfsethiek.

Loes Pikkemaat

Loes is werkzaam bij Moteq, waarbij ze verantwoordelijk is voor alle marketing- en communicatie-activiteiten. 
Moteq biedt dagelijks nieuwe vacatures voor technisch talent op startersniveau en voor de ervaren professionals die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend.

Evelien Schram

Evelien Schram is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling en management development. Zij helpt al jaren nationale en internationale organisaties met het herkennen, erkennen en benutten van talent.


linkedin hover 32 twitter hover 32

Tineke Pool

"Een resultaatgerichte, zakelijke hands-on mentaliteit gecombineerd met een passie voor de sociale kant van het zakenleven. Master in Business Administration, cum laude, Masterspecialisatie: Organization Design and Development. Een frisse blik en een scherpe pen!"