Auteurs

Roland de Graauw

Roland heeft de online juridische kennisbank vaststellingsovereenkomst.info opgericht. Daar vinden werknemers en HR-specialisten informatie over de beƫindiging van arbeidsovereenkomsten in goed overleg.


In zijn dagelijkse praktijk is Roland actief als ontslagjurist en schrijft hij (gast)blogs over het Nederlandse ontslagrecht.

Aldert van Buuren

Aldert weet als geen ander welke kansen organisaties laten liggen door de technische mensen niet te betrekken bij het Accountmanagement of verkoopproces. Daarom besloot Aldert in 2001 dat het tijd werd om als ondernemer zijn eigen visie op Marketing & Sales in de markt te zetten. Naast het begeleiden van vele technische bedrijven, werd ook een methodiek, Blended Coaching, verder ontwikkeld en succesvol toegepast bij vele organisaties. In 2009 heeft Aldert zijn visie over Blended Coaching in een boek samengevat. Vooral het in kleine overzichtelijke blokken aanbieden en het toepassen van theorie in de praktijk van de deelnemers maakt de methode succesvol. Minder van de werkplek om te trainen, meer onder begeleiding aan de slag in de praktijk!

Huib Broekhuis

Huib Broekhuis is CEO van VDS Training Consultants en auteur van het boek Beyond MBA. In zijn loopbaan en leven heeft Huib steeds meer de weg gevonden naar meer balans tussen purpose en profit. Een weg die ervoor zorgt dat mensen en bedrijven zich meer en meer gaan richten op wat echt belangrijk is, waar ze gelukkig van worden, waar waarde wordt toegevoegd, waar ze energie van krijgen en waar ze werkelijk voor staan. Hij gelooft dat de oplossing altijd begint bij het ontwikkelen en tonen van persoonlijk leiderschap. Huib vervult al 20 jaar een rol in de ontwikkeling van leiderschap bij tientallen grote organisaties in Nederland en het buitenland. Daarnaast is hij als spreker en inspirator (inter-)nationaal actief.


linkedin hover 32 twitter hover 32