Auteurs

Eveline Lek

Eveline is Content Specialist bij HRcommunity, waarbij zij verantwoordelijk is voor onder andere het schrijven van blogs en magazines. Daarnaast is Eveline werkzaam (geweest) in verschillende HR-functies van de administratieve kant tot de advieskant en heeft zij in juni 2017 haar Bachelor Human Resource Management aan de HvA behaald. Ze heeft ervaring binnen en is zeer geïnteresseerd in onderwerpen zoals participatie, (re)integratie, kennisontwikkeling en organisatieverandering.

Yvon Veurman

Yvon is als HR specialist werkzaam bij Werff Talent en houdt zich bezig met strategische, tactische en operationele vraagstukken op het gebied van Human Resources en organisatieontwikkeling. Daarnaast is ze op verzoek van Horecaondernemers ook inzetbaar als Mystery Guest.


Zij is altijd bezig met het ontwikkelen van mens en bedrijf, samenwerken, verbinden, processen optimaliseren en doelen realiseren. De onderscheidende rol van mensen binnen organisaties is iets wat haar enorm boeit en inspireert. Waarom gaan de zaken zoals ze gaan? Wat gaat er al goed en hoe kan het nog beter? Ze heeft een duidelijke visie over het belang van een moderne verbindende HR rol binnen bedrijven, die het belang van gemotiveerde medewerkers en goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben.


linkedin hover 32  twitter hover 32