Auteurs

Rob Daamen

Rob Daamen is reeds 30 jaar actief in de wereld van personeel. Hierin zijn recruiten, aannemen en inhuren expertises die hij zich eigen heeft gemaakt. Het recruiten heeft zich zelfs gericht op scouting (lees recruiten) van talentvolle voetballers voor de Engelse voetbalmarkt.


Inmiddels is Rob overgestapt naar L&D Support Nederland, leverancier van metingen en rapportages waar zijn kennis en kundes goed inzetbaar zijn en hij mede daardoor een bijdrage kan leveren aan het gebruik en verdere ontwikkeling van de producten.

Emil Welibekov

Emil Welibekov is Online Marketeer en SEO Specialist bij S&S Online Marketing. Hij houdt zich bezig met online vindbaarheid, website optimalisatie en branding. Emil heeft een HR-functie binnen dit online marketing bedrijf. Zo is hij verantwoordelijk voor alle personeelsgerichte taken. Zaken als zoals ondersteunen, adviseren en faciliteren daar voelt Emil zich verantwoordelijk voor. Zijn duidelijke visie weet Emil goed te communiceren, zowel naar de klant als medewerker. Geen 9-5 mentaliteit, maar doorpakken en tegelijkertijd kwaliteit waarborgen dat is waar Emil een ster in is. 


linkedin hover 32

Harold Janssen

Harold Janssen is oprichter van DeLimes organisatieontwikkeling en organisatieactivist van het eerste uur. Hij is actief als coach, conferentieleider, schrijver, spreker, trainer, adviseur, bestuurder en interim-manager. Hij heeft een onwrikbaar geloof in eenieders eigen kunnen en de kracht van communicatie. Groeien doet een organisatie in zijn visie niet door in kosten te snijden of door fusies en overnames maar eerst en vooral door de samenwerking te verbeteren. Om te beginnen binnen de organisatie maar ook daarbuiten. Harold doorziet snel de patronen en weet vaak met minimale ingrepen grote verbeteringen aan te brengen.


linkedin hover 32 twitter hover 32