Auteurs

Saskia Geraerts

Saskia Geraerts is psycholoog NIP op het gebied van arbeid en organisatie en klinische gezondheid. Bij HR-adviesbureau Lagerweij zet zij zich in voor het vergroten van talenten van mensen. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar Personal Branding en de opdrachtgevers in de zorg. Zij is een strategische mensontwikkelaar met 25 jaar ervaring in verschillende rollen in het bedrijfsleven en de zorg. Zij is analytisch en pelt af tot ze bij de kern komt. Saskia houdt van afwisseling en combineert met plezier haar rol als psycholoog, coach, trainer, dagvoorzitter, spreker en executive sparringpartner.

Angelique Wittenbernds

Angelique Wittenbernds zet zich als vertrouwenspersoon, coach en trainer in om bedrijven te helpen om op een sociale manier leiding te geven en leidinggevenden bewust te maken van ongewenst gedrag op het werk, hoe hier mee om te gaan, hoe dit te signaleren en hoe bespreekbaar te maken.


linkedin hover 32

Lianne Sol

Lianne heeft zich vanuit haar passie voor ontwikkeling van mens en organisatie gespecialiseerd op het gebied van Talent en Leiderschapsontwikkeling. Binnen RvdB heeft zij bijvoorbeeld het HR Development Program opgezet. Daarbij coacht en begeleidt zij HR Professionals in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft Lianne diverse organisaties geadviseerd op het scheidingsvlak van verandering en het stimuleren van persoonlijke- en leiderschapsgroei. Haar sterk projectmatige aanpak komt hierbij goed van pas.


linkedin hover 32 twitter hover 32