Auteurs

Meis Thewissen

Meis is een enthousiaste en betrokken loopbaanbegeleider, trainer, schrijver en therapeut. Ze staat graag aan het begin van nieuwe ontwikkelingen en beslissende veranderingen in mens en organisatie. 'Het is mijn missie en mijn passie een verschil te maken bij processen van mensen die leiden naar hun verdere groei of ontwikkeling en die de draagkracht vergroten in het aangaan van levenszaken. Dat doe ik bevlogen, met liefde en op een innovatieve manier'. Als associate partner is Meis nauw verbonden aan HAES. Met haar ervaring en kennis draagt zij bij aan de ontwikkeling en inhoud van HAES; HR als een Service. De noviteit op het gebied van outsourced HR.


linkedin hover 32twitter hover 32

Mygell Isselt

Mygell Isselt is geen traditionele HR professional. Zijn loopbaan begon hij als Officier van de Mariniers, incl. een missie in Afghanistan. Daarna zat hij als Sales Manager en Consultant bij verschillende internationale bedrijven vooral aan de business kant van de organisatie. Hij is ervan overtuigd dat bij elke organisatie ongeacht de missie of uitdaging, mensen het echte verschil maken. Gemotiveerde medewerkers, goed leiderschap en met volle betrokkenheid en met energie als team samenwerken  is wat een organisatie uiteindelijk succesvol maakt. Daarom vindt hij People Management ontzettend belangrijk.


Na verschillende traditionele HR projecten, HR consultant en interim opdrachten, vroeg Mygell zich af, wat de werkelijke impact van zijn eigen werk en HR in het algemeen was. Hij verdiepte zich in evidence-based HR en HR Analytics. Zo ontstond zijn interesse in HR Data en HR Technologie. Innovatie en de Digitale Transformatie gaan impact hebben op onze wijze van werken, samenwerken, communiceren en organiseren. Dat zijn belangrijke HR thema’s.


Mygell is eigenaar van It’sallaboutHR (HR Analytics Software) en PeopleSens (innovatieve HR Apps voor Beoordelen en HR Surveys).


Voor direct contact: https://www.linkedin.com/in/mygell-isselt-8290725/

Henk Snijders

Henk LM Snijders ­­­­­– doener maar ook voeler ­­­­­– heeft als directiesecretaris bij verschillende grote internationale beursfondsen gewerkt. Hij is nu als zelfstandige beschikbaar om zijn kennis en ervaring te delen. 


linkedin hover 32