Auteurs

Rogier Taylor

GrowPromoter is uw gids op weg naar gelukkiger klanten en medewerkers. Wij laten organisaties groeien door hun Customer Experience (CX) en Employee Experience (EX) te verbeteren. Wij doen dat met ons online platform om laagdrempelig ervaringen te meten. Onze Experience Experts helpen de juiste slimme vraag stellen op de beste momenten. Ons online dashboard helpt feedback direct vertalen in concrete verbeteracties en uw nieuwe prioriteiten.


Rogier Taylor is managing director en medeoprichter van GrowPromoter. Binnen de directie is hij de slimme DOENER die altijd wil aanpakken. Soms direct, altijd vriendelijk en doortastend. Hij heeft eerder veel ervaring opgebouwd met CX en EX als sales- en marketing manager bij Pon, de internationale handels- en serviceorganisatie achter A-merken als Volkswagen, Continental, MAN, Cervélo en Caterpillar.

Marjorie van Noord

Marjorie van Noord heeft als personeelsadviseur bij diverse organisaties gewerkt. Zij is een betrokken professional die bij haar vele ervaring in het HR en re-integratie veld altijd vooral op zoek is naar het verhaal achter de mens. Met haar rots vaste geloof in de kracht die in een ieder schuil gaat en haar enthousiasmerende persoonlijkheid weet ze menigeen boven zichzelf uit te laten stijgen.


linkedin hover 32