Auteurs

Meis Thewissen

Meis is een enthousiaste en betrokken loopbaanbegeleider, trainer, schrijver en therapeut. Ze staat graag aan het begin van nieuwe ontwikkelingen en beslissende veranderingen in mens en organisatie. 'Het is mijn missie en mijn passie een verschil te maken bij processen van mensen die leiden naar hun verdere groei of ontwikkeling en die de draagkracht vergroten in het aangaan van levenszaken. Dat doe ik bevlogen, met liefde en op een innovatieve manier'. Als associate partner is Meis nauw verbonden aan HAES. Met haar ervaring en kennis draagt zij bij aan de ontwikkeling en inhoud van HAES; HR als een Service. De noviteit op het gebied van outsourced HR.


linkedin hover 32twitter hover 32

Tineke Pool

"Een resultaatgerichte, zakelijke hands-on mentaliteit gecombineerd met een passie voor de sociale kant van het zakenleven. Master in Business Administration, cum laude, Masterspecialisatie: Organization Design and Development. Een frisse blik en een scherpe pen!"

Stephan van Gelder

Stephan van Gelder, expert op het gebied van klant- en werkbeleving, richtte na zijn studie bedrijfseconomie het bedrijf Integron op. In 23 jaar is Integron uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van klant- en medewerkersonderzoek in Nederland. Samen met 40 bevlogen medewerkers streeft hij er naar met Integron het beste uit klanten en medewerkers te halen.


Stephan is tevens auteur van de boeken 'Knuffel de Klant' en 'Book OUCH!' en initiatiefnemer van het jaarlijks uitgebrachte onderzoek 'Werkbeleving in Nederland 2016'.


linkedin hover 32twitter hover 32