Auteurs

Thijs Rijnbergen

‘Mijn werkdag is geslaagd als ik mensen met elkaar in verbinding heb gebracht. Als ik heb kunnen verhelderen wat er in de samenwerking gebeurt en het vertrouwen heb gekregen om een team door spannende momenten heen te leiden. Nog mooier wordt het als ik teamleiders zelf hun eigen teams zie laten schitteren.’


Thijs begon zijn loopbaan bij Schouten & Nelisssen en is nu teamontwikkelaar bij Mensen in Bedrijf. Samen met Jaco van der Schoor schreef hij Tools voor Teams en ontwikkelde hij het online platform TeamQ waarmee teamleiders en teamcoaches hun eigen teams ontwikkelen. Thijs studeerde organisatiepsycholoog aan de Universiteit Utrecht, en is opgeleid in de Deep Democracy (Level 4) en Transactionele Analyse.


linkedin hover 32

Paul Hoogstraten

Paul Hoogstraten is organisatieadviseur en algemeen directeur/partner bij Lagerweij . Zijn expertise, ontwikkeld in Nederland en Frankrijk, richt zich op het in begrijpbare stappen vertalen van complexe situaties voor alle belanghebbenden (bijvoorbeeld bij organisatieverandering). Zijn stijl is nuchter en met aandacht voor mensen.

Paul adviseert managementteams om de strategie van de organisatie door de talenten van mensen te laten werken. Goede diagnostiek (op persoons-, team- en organisatieniveau) is daarbij onontbeerlijk. De combinatie van de harde en de zachte kant is de sleutel tot succes. Inzichten uit de veranderkunde (o.a. De Caluwé en Greiner) zijn tevens een inspiratiebron voor zijn werk.


linkedin hover 32

Marc Gersen

Marc Gersen werkt sinds januari 2004 bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft voor die tijd zowel in profit als non-profit organisaties gewerkt. Marc werkt in een combinatie van de functies beleidsmedewerker binnen de Sub-unit Vitaliteit, onderzoeker bij het Lectoraat HRM en gastdocent.


Het verbinden van het werken in het “veld” onderwijs en onderzoek vindt hij een interessante uitdaging. Marc verricht onderzoek naar het thema duurzame inzetbaarheid in combinatie met het HR-beleid binnen organisaties. Hij is nauw betrokken bij het (interne) HAN-onderzoek Duurzame Inzetbaarheid en diverse externe onderzoeken in de zorgsector en financiële dienstverlening (verpleeg- verzorgingstehuizen, ziekenhuizen).