Auteurs

Michel van Buren

Michel van Buren (1961) is sinds zijn studie Maatschappelijk Werk bevangen door het thema gedrag, en dan met name de wijze waarop gedrag van mensen kan worden be├»nvloed. 


Nog voor zijn dertigste belandde hij in de logistiek, waar hij verschillende leidinggevende functies heeft bekleed. In deze fase heeft hij een MBA-opleiding gevolgd om zich, naast het gedrag van mensen, te verdiepen in het gedrag van organisaties. 


Zijn verbazing over de geringe aandacht in deze sector voor gedrag binnen logistiek en supply chain lag in 2000 ten grondslag aan de oprichting van BLMC. In vijftien jaar tijd is dit bureau uitgegroeid tot de autoriteit op het gebied van supply chain optimalisatie, executive search, werving en selectie, interim management binnen supply chain, operations, logistiek. 


Van Buren is de geestelijk vader van het wetenschappelijk onderbouwde SscolP verandermodel, dat wordt toegepast in optimalisatie- en verandertrajecten die BLMC begeleidt.  Via de BCademy geeft Van Buren op basis van dit model regelmatig trainingen in verandermanagement aan ruim vijftig supply chain, operations en logistiek professionals. 


Daarnaast verzorgt hij regelmatig lezingen en workshops, publiceert hij in vooraanstaande vakmedia, is hij jurylid van de verkiezing Supply Chain Professional van het Jaar en mede oprichter van het SCELP platform.


linkedin hover 32 twitter hover 32