10
okt

Wijzigingen in bijtelling auto’s

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3086
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 16 september 2014, tijdens Prinsjesdag, zijn de strengere CO2-normen voor de bijtelling in 2015 vastgesteld. Dit heeft met name consequenties voor de auto's die nu nog in het zeer zuinige (tot 14%) en het zuinige tarief (tot 20%) vallen. Bovendien wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen benzine- en dieselauto's.

Overzicht

Aurix TabelCO2

De bijtelling van de auto blijft zestig maanden na tenaamstelling geldig.

Meer weten?

In het laatste kwartaal van 2014 wordt de Autobrief 2 verwacht. In deze Autobrief gaat het kabinet nader in op de plannen voor de autobelastingen die per 1 januari 2016 worden ingevoerd, waaronder de fiscale bijtelling. Houd HRzone in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en updates.

Heeft u auto's die het eerste kwartaal van 2015 uit het contract lopen? Dan kan het interessant zijn deze vervroegd te vervangen. Als u hierover meer wilt weten, neem dan contact met ons op!

18 nov - HRinformatiebijeenkomst

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Kom dan naar de HRinformatiebijeenkomst op 18 november. Tijdens de HRinformatiebijeenkomst ontvang je tips die je direct besparing zullen opleveren!

Datum: 18 nov

Locatie: Landgoed Oosterbeek in Oosterbeek

Prijs: 50 euro p.p.

Aanmelden: Klik hier voor meer informatie of om gelijk je kaarten te bestellen!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsvoorwaarden

Hans had op het vlak van leasing al veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop van duizenden leaseauto's. In deze periode constateerde Hans dat grote bedrijven en/of multinationals veel beter en scherper konden inkopen dan MKB-bedrijven. In 2011 startte Hans daarom, samen met zijn zakenpartner Ike Gerritsen, Aurix op met als doel dezelfde condities en voorwaarden te bedingen voor MKB-bedrijven.

Reacties