07
aug

Wetgeving leaseauto's 2015: de belangrijkste wijzigingen op een rij

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 9059
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Per 1 januari 2015 gaat er opnieuw veel veranderen in de wetgeving met betrekking tot leaseauto's, CO2 uitstoot, BPM en bijtelling. De maximale CO2 uitstoot per km die bepalend is voor het bijtellingpercentage wordt verlaagd en bovendien gelijk voor diesel- en benzinemotoren.

Dit betekent vooral dat er (weer) minder auto's in de 7 of 14% bijtellingcategorie zullen vallen. De nieuwe tabel voor bijtelling voor auto's die in 2015 op kenteken worden gezet is:

Aurix tabel

Het kan dus voor zowel bedrijf als medewerker interessant zijn om dit jaar nog te bestellen én te laten afleveren.

18 nov - HRinformatiebijeenkomst

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Kom dan naar de HRinformatiebijeenkomst op 18 november. Tijdens de HRinformatiebijeenkomst ontvangt u tips die u direct besparing zullen opleveren!

Datum: 18 nov

Locatie: Landgoed Oosterbeek in Oosterbeek

Prijs: 50 euro p.p.

Aanmelden: Klik hier voor meer informatie of om gelijk uw kaarten te bestellen!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsvoorwaarden

Hans had op het vlak van leasing al veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers, waar hij verantwoordelijk was voor de inkoop van duizenden leaseauto's. In deze periode constateerde Hans dat grote bedrijven en/of multinationals veel beter en scherper konden inkopen dan MKB-bedrijven. In 2011 startte Hans daarom, samen met zijn zakenpartner Ike Gerritsen, Aurix op met als doel dezelfde condities en voorwaarden te bedingen voor MKB-bedrijven.

Reacties