01
juni

Van Benthem & Keulen lanceert gratis app voor berekenen transitievergoeding

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 20390
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Van Benthem & Keulen advocaten & notariaat lanceert als eerste kantoor een app, waarmee de HR professional op elk tijdstip en op elke locatie een transitievergoeding kan berekenen én de uitgewerkte berekening per e-mail kan ontvangen.

Met de Wet werk en zekerheid verandert er veel op het gebied van het ontslagrecht. Voor ontbindingsverzoeken die zijn ingediend op of na 1 juli 2015 wordt de kantonrechtersformule vervangen door een transitievergoeding. De VBK Transitie App stelt de gebruiker in staat om zelf de transitievergoeding te berekenen, waarbij ook de ontslagvergoeding op basis van de kantonrechtersformule wordt getoond. In de App zit een compacte toelichting en een voorbeeld hoe de berekeningen tot stand komen.

De berekening(en) kunnen worden opgeslagen op de iPhone en zijn beveiligd met een pincode. De gebruiker kan de berekening desgewenst verzenden naar zijn of haar eigen e-mailadres. Het document is beveiligd met dezelfde pincode of een door de gebruiker zelf gekozen wachtwoord.

Directeur Johan Koggink: 'HR professionals willen graag snel inzicht hebben in de financiële consequenties van een ontslag. Naast de mogelijkheid die wij bieden met de kosteloze helpdesk van ons serviceconcept vanDienst is een App met de huidige stand van de techniek het beste platform om dit te realiseren.'

De app is beschikbaar in de Apple App Store.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32