07
okt

Gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3000
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De Wet verbetering poortwachter bestaat uit een aantal stappen die werkgevers moeten nemen om een zieke werknemer terug te (kunnen) laten keren naar de werkvloer. Daarbij moet je aan een aantal verplichtingen voldoen. Het is belangrijk dat je weet wat je moet doen om het verzuim zo beperkt mogelijk te kunnen houden, en zo financiële risico’s te verlagen.

Gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’

Tijdens het gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’ op dinsdag 1 november 2016, krijg je inzicht in alle verplichte stappen binnen de Wet verbetering poortwachter en een update van de wijzigingen in de Arbowet. Meld je hier aan voor het gratis webinar dat begint om 9.00 uur en duurt tot 9.45 uur.

Na deelname aan dit webinar weet je precies wat je als werkgever verplicht ben te doen. De experts van ArboNed nemen je mee in de Wet verbetering Poortwachter aan de hand van een stappenplan en praktijkvoorbeelden.

Update Arbowet 2017

Op 1 januari 2107 wijzigen een aantal zaken in de Arbowet. Deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor je onderneming. De experts van ArboNed zetten de wijzigingen kort en krachtig op een rij.

Vragen stellen via live chat

Tijdens het webinar kun je vragen stellen aan experts van ArboNed via de live chat. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je nu aan te melden

Vragen? Neem dan contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of via . Of meld je hier gelijk aan voor het gratis webinar.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsrecht ARBO Beleid

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32