21
juli

Handboek Arbeid & Pensioen: wijzigingen van de WWZ

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3861
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Met de Wet Werk en Zekerheid is er veel veranderd op het gebied van het ontslagrecht. Van Benthem & Keulen heeft het handboek Arbeid & Pensioen, waarin alle kennis van het arbeidsrecht toegankelijk is gemaakt, herzien met alle wijzigingen van de WWZ.

Het Handboek Arbeid & Pensioen & De Praktijk is vooral een praktische gids voor de dagelijkse praktijk, geschreven door de advocaten van de praktijkgroep Arbeid & Pensioen.

Download het handboek

HandboekHerzieneVersie

De VBK Transitie App

Naast het Handboek Arbeid & Pensioen & De Praktijk heeft VBK een app ontwikkeld waarmee je zelf de transitievergoeding kunt berekenen, waarbij ook de ontslagvergoeding op basis van de kantonrechtersformule wordt getoond. De app bevat een compacte toelichting. De uitkomsten worden direct getoond en de berekening(en) kunnen worden opgeslagen op de mobiele telefoon of tablet, beveiligd met een pincode van vijf cijfers. Je kunt de uitgewerkte berekening desgewenst verzenden naar je eigen e-mail adres. Het document is beveiligd met dezelfde pincode of een wachtwoord. Met deze handige HR-tool krijg je snel inzicht in de financiële consequenties van een ontslag. Klik hier om de VBK Transitie App te downloaden.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32